reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

a ja dzisiaj na rowerku, podczas gdy mój J biegał :) na obiad żurek i pierogi od wczoraj ;)
margerrita, nie dałabym rady zjeść tylu, ale i tak wczoraj pochłonęłam więcej niż mój mężczyzna :)

reklama
margerrita, owszem próbuje już wszystkiego, ale jak się pyta, daj mi ciasteczko, mówię nie, zjedz najpierw obiad - to nie ma alternatywy.. bo on chce teraz a nie za chwilę.. i to wzbudza w nim agresje..ale będę próbować

Witamy się i MY późnym popołudniem :)

Ja dziś od rana na nogach, pojechałam do schroniska dla psiaków zawieźć jakieś rzeczy na zime. I wiedziałam, że jak tam wejde zobaczyć zwierzaki to wyjdę z płaczem. Masakra.....
No i pogodę mamy piękną więc resztę dnia spędziłam słoneczkowo-spacerkowo :):):) Dziecko dotlenione, mamusia też więc dzień można zaliczyć do udanych :):)

Ale dzisiaj cisza :laugh2: wywiało wszystkich?
Mnie brzuch boli, śliwki słabo pomagają tym razem.
Na polsat film leci ekopa lodowcowa 3 :-) dobra dawka śmiechu.

Dobry wieczór Brzuchatki

U Mnie było pięknie słonecznie 21 stopni więc trochę pospacerowałam ale pomału. Naładowały się baterie słońcem.

Kradz ja dzisiaj wyspana, zadowolona wstałam, też jak się położę na boku i lekko obrócę na brzuch to zakłuje lekko.
Współczuję pobudki niezwykle przyjemnej.

Natalia brzmi całkiem ciekawie taki kotlet może spróbuję zrobić

Ewa dobrze, że już lepiej bo zatkany nos w nocy koszmar

Sealpup smacznego udanej wizyty w restauracji :-)

Konwalianka współczuję przykro mi, że tak się dzieję oby dzisiejsza noc była spokojna.

Zarunia nic mi nie mów ja wizytę w schronisku do dzisiaj pamiętam a byłam tam na skarbowców w podstawówce z pieskiem bo poszłam z przyjaciółką zapytać czy nikt nie zgłosił zaginięcia. Trafiłyśmy błąkając się tam niechcący do otwartej kostnicy, później jakiś pracownik chciał nam pokazać szczeniaczki a tam martwe psy na taczce, w ogóle te psie oczy patrzące na ciebie to wycie serce ściska. Przepraszam za te „obrzydliwości” w poście.

Taka cisza na BB, że widać że to weekend i każda z nas intensywnie spędza czas
Buziaki dla wszystkich.

Żgutek masakra....Ja jak zobaczyłam te smutne psie oczy to serce mnie zabolało. Niektóre psiaki to leżą i nawet oczu nie podnoszą na odwiedzających, nie starają się bo i tak wiedzą, że nikt ich nie weźmie. Normalnie minuta pięć i płakałam i to chyba była moja ostatnia wizyta.
No ale moja fasolka ma pierwszy dobry uczynek na koncie i cieszę się, że w jakiś sposób mogłam pomóc :)

Konwalianka.widze ze.tymek jest wpodobnym wieku do naszego ignaska nasz ma 3 lata i miesiac i jesscze tydzien temu mial.taki typowy bunt trzylatka ze myslelismy ze zwariujemy niby coraz lepiej ale jednak.wybucha i rzeczywiscie jak margeritta pisze ta opcja aby dzidcko nie moglo powiedziec slowa nie tylko mialo.wybor pomaga ale.niestety nie zawsze u nas zalezy od wybuchu zlosci;) tez sie zastanawiam jak dotego dojdzie zazdrosc w marcu o rodzenstwo to czy nie zwariuje no.ale.zycie;)moze.jutro bedzie lepiej?;)

Hej :) gratuluje udanych piatkowych wizyt bo nawet nie zdazylam napisac :). Troche bylsm zalatana w weekend, szkoda ze juz jutro do pracy trzeba.... buzka dla was I dobranoc :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry