reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Witam dziewczyny :D
W końcu mi lepiej, mogłam normalnie oddychać w nocy, jaka ulgaaaaa...

Pokój się szlifuje, potem malowanie, a ja się obijam :-p
Jutro pewnie szafa przyjedzie, to będę miała układania.

U was też tak ładnie na dworze? W końcu trochę ciepełka :-D

reklama
Obiadu na 8 nie było... ale masakra nawet Seba się wkurzyl ns nią!
Piękna pogoda, więc idziemy na spacer. Potem może też na rower :) trzeba korzystać :)

Dzień dobry brzuchatki :)

U nas też piękne słoneczko za oknem. My jeszcze w łóżku, bo wczoraj u znajomych powiedzieliśmy do 1.

Mają cudowną małą córeczkę Zosię. Ma 3miesiące. Tak bardzo się zmieniła/rozwinęła przez miesiąc. Wczoraj tak słodko się do mnie śmiała i po swojemu wydawała dźwięki.

Nie mogę doczekać się, kiedy przytulę naszego maluszka ;)))

Udanego dnia!

Moj malz od 6 w robocie ale wraca o 1 i idziemy do restauracji Marco Pierre White. Coprawda wolalabym Do Gordona Ramsey (uwielbiam tego gościa) ale w tym celu trzeba do Londynu a ja nie lubię Londynu a juz na pewno jak mnie permanentnie glowa boli. Ciekawe jak będzie. Mielismy isc na rocznice a ta byla w kwietniu. .. troche nam zeszlo. :)

aa zjadlo mi posta :)

aga - w pierwszej chwili myslalam, ze ty zjadlas 70 pierogow :rofl2: tak jak sie na szybko czyta
natalia - znam cos podobnego moja tesciowa robi
sealpup - romatycznej uczty wam zycze :)
u nas rocznicowo byl obiadek w ikea i zakupy :) ale dostalam roze i ladna bizuterie od mężusia. Ikea to byl moj pomysl :-), bo tam gdzie jechalismy nic lepszego nie bylo, a jakos ostatnio apetytu nie mam zbytnio

i jeszcze pytanie
czy mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza, bo to co mamy to jakas porazka kompletna jest.

Ostatnia edycja:
Margerrita my byliśmy w Ikea m.in. na moje urodziny. Taki sobie prezent wymyslilam ze chce. :) Bardzo lubie. Zawsze obowiazkowo wracam z jakąś roslina doniczkowa od nich. :)

cześć niedzielnie.. my już po zupie, teraz mąż robi łososia z farfalami, rukola i suszonymi pomidorami na II danie..

u nas noc słaba, Tymek miał atak duszności (ewidentnie na tle nerwowym, zupełnie się roztroił bez brania leków przed testami), musieliśmy podać leki zwiotczające i hydrazynę ;/ dziś też jest bardzo nerwowy, agresywny wręcz..nie wiem jak z nim już postępować.. chciałabym aby to się uregulowało do narodzin kolejnego malucha.. teraz znowu przechodzi jaki bunt i nie akceptuje zupełnie słowa "nie" , jak je usłyszy to agresja..macie jakieś sposoby?
ja w nocy oczywiścei atak okupiłam bólem brzucha i wymiotami :-(

milej niedzieli

konwalianka a próbowałaś tej metody by nie mówić nie, tylko tak układać zdanie lub dać podjąć decyzje dziecku ale ograniczając ją do dwóch wyborów. chcę soczek - dobrze napijemy się, chcesz wodę z kubeczka z misiem czy kubeczka z zygzakiem?
i takie tam, musiałabyś jakiś wasz przykład zapodać ;) u nas czasem skutkuje, tzn, metoda jest dobra, ale zapominam o niej i nie stosuje zawsze

reklama
Do góry