reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Witam dziewczyny :D
W końcu mi lepiej, mogłam normalnie oddychać w nocy, jaka ulgaaaaa...

Pokój się szlifuje, potem malowanie, a ja się obijam :-p
Jutro pewnie szafa przyjedzie, to będę miała układania.

U was też tak ładnie na dworze? W końcu trochę ciepełka :-D

reklama
Obiadu na 8 nie było... ale masakra nawet Seba się wkurzyl ns nią!
Piękna pogoda, więc idziemy na spacer. Potem może też na rower :) trzeba korzystać :)

Dzień dobry brzuchatki :)

U nas też piękne słoneczko za oknem. My jeszcze w łóżku, bo wczoraj u znajomych powiedzieliśmy do 1.

Mają cudowną małą córeczkę Zosię. Ma 3miesiące. Tak bardzo się zmieniła/rozwinęła przez miesiąc. Wczoraj tak słodko się do mnie śmiała i po swojemu wydawała dźwięki.

Nie mogę doczekać się, kiedy przytulę naszego maluszka ;)))

Udanego dnia!

Moj malz od 6 w robocie ale wraca o 1 i idziemy do restauracji Marco Pierre White. Coprawda wolalabym Do Gordona Ramsey (uwielbiam tego gościa) ale w tym celu trzeba do Londynu a ja nie lubię Londynu a juz na pewno jak mnie permanentnie glowa boli. Ciekawe jak będzie. Mielismy isc na rocznice a ta byla w kwietniu. .. troche nam zeszlo. :)

aa zjadlo mi posta :)

aga - w pierwszej chwili myslalam, ze ty zjadlas 70 pierogow :rofl2: tak jak sie na szybko czyta
natalia - znam cos podobnego moja tesciowa robi
sealpup - romatycznej uczty wam zycze :)
u nas rocznicowo byl obiadek w ikea i zakupy :) ale dostalam roze i ladna bizuterie od mężusia. Ikea to byl moj pomysl :-), bo tam gdzie jechalismy nic lepszego nie bylo, a jakos ostatnio apetytu nie mam zbytnio

i jeszcze pytanie
czy mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza, bo to co mamy to jakas porazka kompletna jest.

Ostatnia edycja:
Margerrita my byliśmy w Ikea m.in. na moje urodziny. Taki sobie prezent wymyslilam ze chce. :) Bardzo lubie. Zawsze obowiazkowo wracam z jakąś roslina doniczkowa od nich. :)

cześć niedzielnie.. my już po zupie, teraz mąż robi łososia z farfalami, rukola i suszonymi pomidorami na II danie..

u nas noc słaba, Tymek miał atak duszności (ewidentnie na tle nerwowym, zupełnie się roztroił bez brania leków przed testami), musieliśmy podać leki zwiotczające i hydrazynę ;/ dziś też jest bardzo nerwowy, agresywny wręcz..nie wiem jak z nim już postępować.. chciałabym aby to się uregulowało do narodzin kolejnego malucha.. teraz znowu przechodzi jaki bunt i nie akceptuje zupełnie słowa "nie" , jak je usłyszy to agresja..macie jakieś sposoby?
ja w nocy oczywiścei atak okupiłam bólem brzucha i wymiotami :-(

milej niedzieli

konwalianka a próbowałaś tej metody by nie mówić nie, tylko tak układać zdanie lub dać podjąć decyzje dziecku ale ograniczając ją do dwóch wyborów. chcę soczek - dobrze napijemy się, chcesz wodę z kubeczka z misiem czy kubeczka z zygzakiem?
i takie tam, musiałabyś jakiś wasz przykład zapodać ;) u nas czasem skutkuje, tzn, metoda jest dobra, ale zapominam o niej i nie stosuje zawsze

reklama
Do góry