reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dobry wieczór Brzuchatki

Kradz cieszę się że i u Ciebie wizyta udana i damulka grzeczna była ha ha.

Sealpup kazał w poniedziałek zadzwonić jeśli będę dalej tak się czuć i jak coś to może szybciej to zwolnienie.

Konwalianka trzymaj się i zdrówka dla Tymka. Jedzeniowo: Ja dzisiaj cały dzień prócz śniadania stołowałam się u teściów była moja ulubione cebulowa z boczkiem i pomidorami i majerankiem, były polędwiczki w sosie z suszonymi pomidorami, było jeszcze drugie mięsko na pewno wołowinka w brązowym sosie własnym, potem ciasto z aronią i wiśniami. Na kolację leczo, krokiety z grzybami, sałatka warzywna więc zapewne już mój -1kg wrócił He He.

Ja soczewek nie noszę próbowałam ale mam astygmatyzm i tak jak Ana różny na jednym i na drugim oku, więc musiałam na pół roku kupować kupiłam dwa razy ale po 2 h wyciągałam bo miałam tak jakby uczucie, że zaczynają mi czymś porastać mimo nawilżania. Ubieram jedynie na narty.

Dobranoc

Anulka fajnie,że się odezwałaś :-) Udanego urlopu życzę :-)

Ja zmykam spać.Mam nadzieję,że dzisiaj obejdzie się bez bólu głowy.

Pomacam się jeszcze po brzuszku może dzidzia da o sobie znać :-)

Dobranoc :-)

Żgutek, moja Damulka to nawet za grzeczna była :-) Oby po urodzeniu tez była taka grzeczna jak na badaniach :-D
Jakie pyszności dzisiaj u tych teściów, nie dziwię się, że +1 na liczniku :rofl2:

Iman, czujesz już ruchy? Ja nadal czekam i już się doczekać nie mogę;-)

Przy normalnym widoku stron właśnie nam stuknęło 600! Kto opija ze mną sokiem ? Mam tymbarka z biedronki - pomarańcza z marakują :-D

reklama
Hej dziewczynki ale lecicie z tymi wpisami :-) chwilowo mnie nie było bo albo średnio się czuje albo jest trochę rzeczy do ogarnięcia. Szukamy na dodatek mieszkania większego żeby każdy brzdac miał swój pokój i może się udało :-) . Ale to okaże się w poniedziałek bo mają rozmawiać o naszej propozycji , jeśli się zgodzą to kupujemy :-). I mam nadzieje że się wprowadzimy do marca , bo jest stan deweloperski i trzeba wszystko robić od początku.
Tak ostatnio zrobilyscie mi ochoty na pomelo , że znalazlam w Tesco bo nigdzie nie było i wczoraj wsunelam całego :-).
Kolorowych snów kochane Buziaczki

Do góry