reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry z samego rana. Przejmuje pozycję rannego ptaszka za Anulke skoro jest ns urlopie. A to wszystko dzięki teściowej która o 6.30 zaczęła trzaskać schabowe. Nawet mąż się obudził i pdoszedł się jej zapytać czy do 8 się wyrobi z dwudaniowym bo on już by jadł?! :mad:

Wystraszyłam się trochę w nocy, kiepsko spalam i chyba z przyzwyczajenia chciałam się przekrecić na brzuch i tak mnie zakłuło ze od razu się obudzilam i potem przez godzinę nie spalam sprawdzając czy nie zrobiłam krzywdy mojej Kruszynce.:confused:

Mam nadzieję ze Wy się pobudzicie wyspane i w dobrych humorach :)

reklama
cześć w niedzielny ranek, dziś znów pobudka przed 7, w tygodniu młodego budzić trzeba a w weekend sam wstaje. A ja mam apaetyt na spanie i spanie a w tym tygodniu musimy ogarnąć mieszkanie bo w sobotę mamy rodzinny obiad z okazji urodzin synka.
Od tygodnia mamy pytania kto ma kiedy urodziny i odliczamy dni do jego. Ma swoje wymarzone prezenty i już nie może się doczekać kiedy je dostanie.
Miłej słonecznej niedzieli życzę!

Kradz to rzeczywiście nie fajnie z tymi kotletami o 6.30. Człowiek chce się wyspać a tu zonk.

Margerrita jak to z dziećmi . Moja zuzia trzy dni po swoich 4 urodzinach juz pytała kiedy bedzie miała 5 lat i za ile to czasu bo chce znów prezenty :-). Dla dzieci to sama frajda i radość wiec nie ma co im się dziwić .

My też kiepsko spalysmy bo małą męczy kaszel i katar . Mam nadzieje że jej przejdzie nie długo bo juz tydzień ze mną siedzi w domu i chyba jeszcze posiedzi drugi bo kiepsko jej przechodzi :-( .
Miłej niedzieli brzuchatki :-)

Dzień dobry! :)
Zaleta okna na południe - budzi mnie słońce. ;) nawet się wyspałam, a wieczorem w ogóle nie mogłam zasnąć, długo czytałam.
Kradz, no to się Teściowej zebrało... ugotuj ją na obiad. ;)
Dziś fajny obiad robimy, kotlety siekane. Kto wpada? ;)
Życzę Wam miłej niedzieli! :)

Margerrita, kroisz drobno pierś z kurczaka. W osobnej misce mieszasz: jajko, ser starty, mąkę ziemniaczaną i pszenną, paprykę w proszku, czosnek, sól i pieprz. Tak, żeby wyszło coś na kształt ciasta na naleśniki. W to wrzucasz pokrojonego kurczaka i smażysz placuszki. :)
P.S. nie ma mnie w Toruniu. ;)

Dzień dobry :) melduję się z rana, zjedliśmy już śniadanie i zaraz idę ogarniać kuchnię. Wczoraj machnęłam 70 pierogów ruskich i spakowałam od razu 30 dla mojego taty bo jak się dowiedział, że robię to dzwonił co chwila spytać, czy pamiętam o nim ;)
kradz, ja tak z brzuchem nigdy nie mam... mimo, że mam spory (jak widać na fotkach w wątku brzuszkowym) to jak się nawet przekręcę na brzuch to lekko czuję, że coś uciskam i wtedy przekręcam się lekko, że prawie na brzuchu ale rogal z jednej strony więc jest miejsce na biust i brzuch :)
Dzisiaj piękna niedziela, cóż będziemy robić? Na rower bym poszła. Mój Jurek chce iść biegać koło południa i myślę, czy możemy jeszcze rowerkiem pośmigać trochę? :)

Ja dopiero niedawno zostalam obudzona. Ale o północy dzwonilam na policje bo jakas grupa młodzieży siedziala na rogu i halasowali. Potem mama mnie na fb zaczepila i do niej zadzwoniłam. Jak zwykle gadaliśmy godzine. Taki nocny przerywnik. :)

Kradz ja bym tesciowa chyba zamordowala. O 6.30? Nadgorliwisc jest gorsza od faszyzmu. No i co obiad byl na 8?

Natalia_B daj ten przepis do watku z przepisami tylko napisz ile czego mniej wiecej. :)

Dzień dobry wszystkim.

Kradz niestety nie czuję jeszcze ruchów. Za dużo tłuszczyku mam ;-) Musiałabym trochę rozciągnąć brzuch.

Natalia zjedzenie czekolady pomoże żeby poczuć łaskotanie?

Idziemy zaraz z mamą na cmentarz,kwiatki wymienic.

Ładna pogoda dziś trzeba korzystać :-)

reklama
Do góry