reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Mój szedł jako 3 latek. Od razu do zabawek, problem był bardziej z namowieniem go do wyjścia do domu :p ani raz nie marudzil i chętnie chodzi. Wtedy miał bardzo duże problemy z mówieniem i rozumieniem co się mówi a teraz jest już super :D przedszkole bardzo rozwija.

reklama
Jak Igor poszedł do przedszkola, to dwa tygodnie płakał i było "mamusiu, nie zostawiaj mnie". Ale wyjścia nie było. A potem rewelka i bardzo mu się podobało. Początki bywają trudne czasami, ale później jest ok i faktycznie dzieci szybciej się rozwijają.

Zmobilizowałam się i dokończyłam stertę prasowania. Powiesiłam zasłony, które prałam w sobotę no i teraz sapię na kanapie jak parowóz...

Kochane mam niepoważny dylemat... Myslicie, ze zaproszenie po mszy 20 osob (dziadkowie, rodzice i nasze rodzenstwo) na obiad, herbate/kawe to glupota? W domu ich nie pomiescimy, a dziwnie tak po mszy kazdy do swojego domu. Dla niektorych 5. rocznica to zadna, ale my duzo przeszlismy i ... sama nie wiem.... Co myslicie?

Dostałam dzisiaj wiadomość od administracji, że dwa tematy zostaną przeniesione do działu tematów zamkniętych i tak będziemy same mogły tworzyć kolejne tematy widoczne tylko dla nas.

Kwiatek, nie bardzo rozumiem... To wasza rocznica ślubu i chcecie uczcić ją z rodziną? To fajny pomysł zaprosić gości na obiad. To miły gest. Więc tylko od was zależy jak to zorganizujecie.

Oj dziewczyny ale wy dużo piszecie, ale to przez to że macie możliwość w pracy zaglądania na forum ;-)(ciekawe co by powiedzieli Wasi pracodawcy jakby się dowiedzieli :-D)
Ja to w czasie pracy nie mam szans zerknąć.
Dziś pierwszy dzień po ponadrocznym urlopie minął spokojnie.
Jutro jadę po pracy na prenatalne. Proszę o kciuki :tak:
A ktoś jutro też wizytuje? Chyba zarunia jeśli dobrze pamiętam ;-)
Bo chyba najwięcej wizyt przypada na 4 września :-)

Micela, Natalia to co, będziemy robić zakłady? :p

Kwiatek, jeśli jesteście związani z rodzina i oni docenią taki gest to czemu by nie świętować razem?

Patrycja, dla mnie ciężko spać na lewym boku, bo zawsze ba prawym albo na brzuchu. Ale staram sie przyzwyczaić. Teraz zmieniłem poduszkę i jest trochę lepiej. Zastanawiam się nad zakupem rogala, ale zaczekam aż wypłata wpłynie :)

reklama
Kradz- ja też myślę o tym rogalu... Tylko czy będzie mi jakkolwiek pomocny? Niektóre dziewczyny nie wyobrażały sobie życia bez tego, a inne rzuciły w kąt... Zwariować można od tych przydasiów ciążowych.

Ja dziś kupiłam elastyczny pas na brzuch, bo strasznie mi podwiewa i wiecznie mam zimne plecy i brzuch. Jak przyjdzie przesyłka to zdam relację:)

Do góry