reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej kochane ja uporać am się ze sprzątaniem mieszkania , było ciężko bo mdłości mnie jeszcze męczą ale plus taki ze znalazłam siłę żeby ogarnąć trochę testów do szkoły na egzaminy .
Patrycja ja mam straszne migreny , wiec co czujesz jak tak mocno głową boli . Jednym słowem masakra.

Dziewczyny ale macie fajnie , że możecie pobaraszkowali ze swoimi mężami a my mamy zabronione na całe 9 miesięcy :-( będę wyposzczona :-(.

Kochane trzymam kciuki za juz dzisiejsze wizyty :-)

reklama
Kwiatek ja też mam taki dylemat jak ty . 13 września mamy 5 rocznicę ślubu i nie wiem czy zaprosić najbliższą rodzinę na obiad. Mąż mówi żeby odpuścić ten obiad ze względu na te moje problemy z ciążą ale ja nie mam pojęcia. Ja uważam , że to dobry pomysł ale nie wiem czy dam radę bo mój brzuszek daje popalić . Mimo brania leków dzień w dzień to i tak boli może troszkę mniej ale boli :-( . Mam nadzieje że z dzidziusiem wszystko dobrze.
Kochane kolorowych snów :-)

Ja zawsze spałam na brzuchu lub ewentualnie na prawym boku. Teraz przestawiam się na lewy. Rogala kupiłam jakiś czas temu i szczerze mówiąc nie umiem już spać bez niego.
Te migreny są okropne.. Ogólnie czuje się świetnie, ale gdy przyjdzie ból głowy jest strasznie.
Ahh i dzień dobry :) od dobrych kilkunastu minut się już kręcę, Ale pewnie jeszcze na chwilę zasnę.
Trzymam kciuki za wizyty.

Dzień dobry. Ja rozpoczynam dzień bo bardzo dobrze przespanej nocy! :) mogłabym zostać dziś pod kołderką na dużo dłużej bo dzień nie nastraja na wyjście z domu- od wczorajszego popołudnia cały czas pada, w nocy to nawet lało, bo tak dudniło w moje okno, że się przebudzilam.
Znowu będę ziewać w pracy.

Dziewczyny które dziś wizytują &&&!

A całej reszcie braku bólu głowy i mdłości :)

Ja mam dzis usg. Na razie nie panikuje choc oczywiscie juz mysle.

agamaja
U nas dopoki kazdy wykonuje swoja robote to raczej sie nie czepiaja o zagladanie do internetu. ;) Jakby mieli to by wylaczyli albo poblokowali.

kradz rogal jest ok, mnie pomaga zeby nie przewracac sie na brzuch i nie boli tak kregoslup. Teoretycznie mozna zastapic poduszka miedzy nogami (a potem druga za plecami). Rogal jednak potem przyda sie przy karmieniu, takze mysle, ze dobra inwestycja. Moj zostal mi z pierwszej ciazy, chociaz kupilam go dopiero do karmienia i to w tempie ekspresowym bo bardzo mi rece dretwialy od trzymania dziecka.

Ale miałam dziś sen erotyczny :-p To chyba przez brak ochoty jak do tej pory. Może ze 3 razy w trakcie ciąży było... Chyba dziś nadrobię :-p
U nas śliczne słoneczko :-)

dzień dobry.
moje objawy mają porządnie opóźniony zapłon i dziś doświadczyłam pierwszych porządnych mdłości z rana.:baffled::baffled::baffled::baffled:
aczkolwiek mam nadzieje, że to rekacja organizmu na szok wywołany pobudką o 7, a nie o 10 :-D

edit: porcelana z okazji ukończenia 14 tygodni...

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane laski w pochmurny deszczowy dzień.
Co do spania to ja kolejny raz przyłapałam się na spaniu na brzuchu nie mogę nad tym zapanować:szok:.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, będzie dobrze.

Patrycja, Sealpup chyba faktycznie dziś zacznę poszukiwania tego rogala. A jaki lepszy według Was, bo są z wypełnianiem ala wata i ten granulat? Koleżanka ma z granulatem i stwierdziła, że do spania się nie nadaje bo jest za twardy, do podparcia podczas siedzenia jest spoko i pewnie jej się przyda do karmienia (zobaczymy, zostało jej niecałe 2 tygodnie :tak:).

Sealpup
, Agamaja &&&!!!

Karola, to macie karę... uhh. A co do imprezy u Ciebie to trochę inna sytuacja. Może lepiej odpuścić, bo przecież zdrowie maluszka jest najważniejsze? Tym bardziej, że ból brzucha Ci jednak całkowicie nie przechodzi.

Elżbietka, to współczuję mdłości i porcelany. U mnie też było lepiej jak nie musiałam wstawać z rana, np w weekend jak mogłam dłużej poleżeć. Ale tak czy siak, gratulacje z okazji ukończenia 14tc ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agamaja, Sealpup, trzymamy kciuki oczywiście:-)

Patrycja, o spaniu na lewym boku nie wiedziałam, ale to super wiadomość, bo ja tylko na tym boku zasnę:-) Więc dla mnie luz.
Dzisiaj też ziewam... Ciężki dzień będzie...

Do góry