reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Nie bylo widac zarodka nawet . To jeszcze za wczesnie. Bede przed wyjazdem na urlop za tydzien w czwartek moze uda sie zobaczyc ludzika i serduszko

reklama
Kasik no poczekać trzeba;-)u mnie równo w 5 tc było widać sam pęcherzyk 8 mm, dopiero przedwczoraj 7 tc dzidzia duża z pikawka:-)w 6 tc czasami da się zobaczyć, zależy od usg

Zab mnie wogole nie boli,on był zatruty juz z dwa miesiące temu .. Teraz tylko wypełnienie wypadło ale nie boli nic a nic ..

Idę juteo do innego gina ,kuzynka mnie umówiła . Chce byc spokojniejsza bo mam bóle brzucha im wogole chce sie dowiedzieć czegoś więcej .. Tamten jak zadzwoniłam dziś powiedział ze mu przeszkadzam i juz odpadł z tego powodu bo jakby sie coś działo i bym dzwoniła to by mi powiedział ze przeszkadzam to co ja bymwtedy zrobiła ?;\

Charlie20 w takim razie nie martw się tym zębem, wogóle, tylko uważaj przy jedzeniu żeby nie połamać nic więcej. Ja też mam teraz w zębie lekarstwo i czekam na wypełnienie.
Co do gina to nieładnie Ci powiedział ale w sumie na tym etapie to cokolwiek by się działo lekarz da Ci progesteron i każe leżeć, wszystko w rękach natury...możesz jej dopomóc i się nie umartwiać bo Tym to tylko wywołasz problemy a nie ich unikniesz. Ból brzucha dotyczy każdej z nas, to ciąża, macica rośnie, wojna hormonalna w organizmie, wszystkie bebechy zaczynają inaczej pracować. To musi trochę boleć;-)

Charlie20 w takim razie nie martw się tym zębem, wogóle, tylko uważaj przy jedzeniu żeby nie połamać nic więcej. Ja też mam teraz w zębie lekarstwo i czekam na wypełnienie.
Co do gina to nieładnie Ci powiedział ale w sumie na tym etapie to cokolwiek by się działo lekarz da Ci progesteron i każe leżeć, wszystko w rękach natury...możesz jej dopomóc i się nie umartwiać bo Tym to tylko wywołasz problemy a nie ich unikniesz. Ból brzucha dotyczy każdej z nas, to ciąża, macica rośnie, wojna hormonalna w organizmie, wszystkie bebechy zaczynają inaczej pracować. To musi trochę boleć;-)
hehe
ja póki co, jem jak słoń
a największą ochotę mam na smażoną kiełbasę z cebulą, taką polską śląską :nerd:

charlie dziewczyny dobrze Ci radza nie denerwuj sie bo to Ci w niczym nie pomoze,Ja mialam leczonego zeba w poprzedniej ciazy jedynke kanalowo i tez to bylo na samym poczatku ale dentystka byla super i wyczyscila zabka zaprawila go lekarstwem i dokonczyla mi go po porodzie bo chciala zrobic zdjecie dla pewnosci ze kanaly wyczyscila a z ta Twoja plomba nie powinlo byc problemu dla boba tylko idz szybciutko do lekarza cobys zabka nie zlamala bo szkoda by bylo ;-)
kasikz gratuluje udanej wizyty a na nastepnej juz na pewno zobaczysz fasolka ;-)
Milego dnia ;-)

Charlie nie martw sie na zapas, poczekaj co lekarz powie. Joanna- mama Hani za mna taka kielba chodzi juz z tydzien mniaaam :)

reklama
Do góry