reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Nie bylo widac zarodka nawet . To jeszcze za wczesnie. Bede przed wyjazdem na urlop za tydzien w czwartek moze uda sie zobaczyc ludzika i serduszko

reklama
Kasik no poczekać trzeba;-)u mnie równo w 5 tc było widać sam pęcherzyk 8 mm, dopiero przedwczoraj 7 tc dzidzia duża z pikawka:-)w 6 tc czasami da się zobaczyć, zależy od usg

Zab mnie wogole nie boli,on był zatruty juz z dwa miesiące temu .. Teraz tylko wypełnienie wypadło ale nie boli nic a nic ..

Idę juteo do innego gina ,kuzynka mnie umówiła . Chce byc spokojniejsza bo mam bóle brzucha im wogole chce sie dowiedzieć czegoś więcej .. Tamten jak zadzwoniłam dziś powiedział ze mu przeszkadzam i juz odpadł z tego powodu bo jakby sie coś działo i bym dzwoniła to by mi powiedział ze przeszkadzam to co ja bymwtedy zrobiła ?;\

Charlie20 w takim razie nie martw się tym zębem, wogóle, tylko uważaj przy jedzeniu żeby nie połamać nic więcej. Ja też mam teraz w zębie lekarstwo i czekam na wypełnienie.
Co do gina to nieładnie Ci powiedział ale w sumie na tym etapie to cokolwiek by się działo lekarz da Ci progesteron i każe leżeć, wszystko w rękach natury...możesz jej dopomóc i się nie umartwiać bo Tym to tylko wywołasz problemy a nie ich unikniesz. Ból brzucha dotyczy każdej z nas, to ciąża, macica rośnie, wojna hormonalna w organizmie, wszystkie bebechy zaczynają inaczej pracować. To musi trochę boleć;-)

Charlie20 w takim razie nie martw się tym zębem, wogóle, tylko uważaj przy jedzeniu żeby nie połamać nic więcej. Ja też mam teraz w zębie lekarstwo i czekam na wypełnienie.
Co do gina to nieładnie Ci powiedział ale w sumie na tym etapie to cokolwiek by się działo lekarz da Ci progesteron i każe leżeć, wszystko w rękach natury...możesz jej dopomóc i się nie umartwiać bo Tym to tylko wywołasz problemy a nie ich unikniesz. Ból brzucha dotyczy każdej z nas, to ciąża, macica rośnie, wojna hormonalna w organizmie, wszystkie bebechy zaczynają inaczej pracować. To musi trochę boleć;-)
hehe
ja póki co, jem jak słoń
a największą ochotę mam na smażoną kiełbasę z cebulą, taką polską śląską :nerd:

charlie dziewczyny dobrze Ci radza nie denerwuj sie bo to Ci w niczym nie pomoze,Ja mialam leczonego zeba w poprzedniej ciazy jedynke kanalowo i tez to bylo na samym poczatku ale dentystka byla super i wyczyscila zabka zaprawila go lekarstwem i dokonczyla mi go po porodzie bo chciala zrobic zdjecie dla pewnosci ze kanaly wyczyscila a z ta Twoja plomba nie powinlo byc problemu dla boba tylko idz szybciutko do lekarza cobys zabka nie zlamala bo szkoda by bylo ;-)
kasikz gratuluje udanej wizyty a na nastepnej juz na pewno zobaczysz fasolka ;-)
Milego dnia ;-)

Charlie nie martw sie na zapas, poczekaj co lekarz powie. Joanna- mama Hani za mna taka kielba chodzi juz z tydzien mniaaam :)

reklama
Do góry