reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Sunajka, Aknytsuj gratulacje!!!!

Aknytsuj ekspresowo zalatwilas porod :tak:

Bachuta no to oby szybko poszlo :tak:

a u mnie znow nowe "rozrywki". Filip zlapal ospe. jest masakrycznie wysypany. ma bable nawet we wlosach i w buzi. a plecy to ma jak ropucha. okropnosc. bardzo go swedzi i sie meczy. juz drugi raz dzis plawi sie w wannie z chlodna woda. no i jest smarowany taka pianka wychladzajaca. no, ale to pomaga na krotko. ehh... zawsze cos. M mial dzis do pracy wrocic, ale na te okolicznosc ten tydzien zostaje w domu. a w nastepnym w poniedaialek moja mama juz do nas przyjezdza na 2 tyg.
poza tym bylam dzis z Teosiem na kontroli. pani byla bardzo z niego zadowolona. wyskoczyl juz poza swoja wage urodzeniowa. urosl 3cm. no i ladnie nawiazuje kontakt wzrokowy. nastepna wizyta 1 kwietnia. potem pospacerowalismy troche na sloneczku.

Bachuta kciuki .!!!!!!!

Kropelka moja Zuza zachorowała na ospę w dniu porodu Lili ... miała bardzo mało krostek i stan podgoraczkowy łagodnie przeszła ale była u nas w szpitalu jak jeszcze nie wiedzieliśmy ze ma ospę a to mega zakaźne dziadostwo no i teraz mija dokładnie 2 tydzień od kontaktu Lili z ospą. .. czekam czy się zarazila czy nie ... póki co nie ma objawów żadnych ...

rurka z tego co wiem to jesli Dzidzia jest karmiona piersia a. matka chorowala kiedys na ospe to ryxyko zachorowania Malucha jest znikome. i tego sie trzymajmy :tak:

Dziewczyny! Sytuacja chyba opanowana.. Lezalam w porze karmienia z Rafalkiem.. Najpierw spal.. Sylwek zaczepial go, staram się na wszystkie sposoby , ale spal jak cielątko dopiero jak tatuś pojechał to malutki obudził sie i udalo mi się za pomocą tego laktatora wyciągnąć sutek tak żebym mogla nakładkę założyć i uronila sie kropelka mętnej cieczy.. Jakos udalo mi się wcisnąć te oslonke Rafciowi do buzi i poszlo .. Ssal i ssal, a jak mu uciekła to szukam i plakal.. To chyba znaczy ze cos mu tam płynęło no nie???

Na dodatek pozniej chyba mu się tym ulalo.. Hmmm...

Teraz zabrali go na kapiel tak strasznie krzyczy ze mam ochotę biec go uratować..!!! ;( jak poprosiłam dzis polozna żeby pomogla mi oczyścić nosek.. I przemywala mu go sola to on tak bardzo plakal.. Dobrze ze eS. Poszedł ze mną bo od tego widoku rozplakalam sie razem z nim.. Ale eS. Mnie przytulił i powiedzial ze nic mu się nie dzieje.. Ale mi serce pękało ze on tak płacze...

Bachuta Ty rodzącą kobieto jak tam co tam!?!? Martwię się o Was... :) i nie mogę się doczekać dobrych wieści...

Malutki właśnie zjadl.. Pociagal z piersi aż cmokanie niosło się po całej sali.. Martwi mnie troche ze on tak mocno zasypia.. Jadl po godzinie 19tej jakos , wzięli go do kąpieli i po niej zasnal i spal do 00:40 i je dopiero.. Wczesniej nie umiem go obudzić

Dziewczyny, po długim i ciężkim porodzie Janek pyszedl na swiat o 21:21 przez CC. Waży 3600 a mierzy 58 cm. Była masakra ale jestem szczęśliwa. Mam nadzieję że szy ko dojdziemy do siebie. Dzięki za wsparcie :-)

reklama
Dziękuję :-) jestem bardzo szczęśliwa :-) dziewczyny po cesarkach.... Czego teraz sue spodziewać, jak długo boli ta cholerna rana?

Do góry