reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Nooooo i jest pięknie wychodzimy dzisiaj.. Czekamy na książeczkę pewnie do wieczora tak będziemy czekać.. Gorąco tu jest ze chyba zemdleje w końcu ale...

RAFAŁEK ZDROWY... pokarm jako taki jest... Synek ssie ladnie jak ja mu ladnie podam.. Nie umiem sobie z tym jeszcze za bardzo radzić co mnie frustruje ale jak jest eS. To sprawnie mi pomaga.. Nie wiem jak to jest.. Facet, a naprawde zaskakuje mnie każdego dnia :)

reklama
Justynka to chyba w każdym szpitalu tak gorąco i na wypis się czeka długo ;) pokarm pewnie jutro przybierze pożądanie wiec się nie martw i z przystawianiem dojdziesz do wprawy :)

Hej dziewczyny. Ja mam termin na porodu na czwartek. O godzinie 9 mam byc w szpitalu i moze bede miala wywolywany porod. Ale dzisiaj boli mnie brzuch ale nie na dole tylko zaraz pod piersiami i mi bardzo brzuch twardnieje.

Sofi no to gratuluję zaczęły się prawdziwe skurcze od dna macicy czyli właśnie od góry :) mogą być przepowiadajace dopiero ale myślę że na dniach urodzisz boli cie dodatkowo brzuch jak na okres? Co ile masz te skurcze?

Boli tez. Dzisiaj tak caly dzien ale to jeat taki lekki bol. W pachwinqch tez lekko pobolewa. Mam nadzieje ze sie powoli zaczyna. Dziekuje za odpowiedz

ImageUploadedByForum BabyBoom1427223009.267052.jpg
Hej ciocie to ja Kordianek [emoji1][emoji1]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427223009.267052.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427223009.267052.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 83
Sofi to wygląda na przepowiadajace ale myślę że poród juz bardzo blisko! Jak zrobią Ci test oksy to myślę że samo się dalej rozrusza ;) chyba że rozbuja się w nocy :-) samo

reklama
Tez wlasnie mowilam do mojego M ze mozliwe ze mnie w nocy zlapie bardziej i zeby byl przygotowany na nocny wyjazd do szpitala.

Do góry