reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Oj, aż jestem tej nadchodzącej nocy ciekawa. I jakoś tak czuję że będzie dobrze:) dopadł mnie nawał mleczny i leje mi się z piersi przy byle dotknięciu:/ najgorsze, że Franek nie jest w stanie ssać bo co weźmie do buzi pierś, mleko wylewa się na wszystkie strony. Biedny-pokarm w nosie, po brodzie mu się leje, krztusi się i jest cały do przebrania po każdym posiłku. Już się bałam że trzeba będzie go jakoś inaczej karmić bo się przecież umęczy ale wujek Google zawsze służy radą i przed chwilą spróbowałam go nakarmić na leżąco (ja na wznak a Franio na mnie). I pomimo tego że mu muszę trochę główkę trzymać bo się opiera na nosku, udało mu się najeść. Ponoć w ten sposób się pije jak przez słomkę:D A teraz akurat noc się zbliża więc idealna pozycja do karmienia:) A jutro M kupi laktator i spróbuję ściągać trochę przed karmieniem, żeby się tak nie lało.

Kropelka ja też nie mam czasu, nie wiem gdzie on ucieka... I nas czkawka ma potworne oblicze bo wynika właśnie z zapowietrzenia, męczy małą godzinami dosłownie a jak się jej poważnie nie wynosi w pionie to wylewa się z niej podczas każdego czkniecia albo raz chlusta jakby wymiotowala...ewidentnie ktoś coś robi nie tak ale nie wiem kto i co:-(
Justunka to już niedługo, godzina zero daje objawy jak się już zbliża:-)
Xenian, Agawa moje wielkie zaległe gratulacje!!!!strasznie się cieszę że tulicie już swoje maluszki:-)

Dziekuje za pocieszenie.. Jednak nic sie nie dzieje wiecej.. Wczoraj nie moglam zasnac bo ten maly piskorz sie bolesnie wiercil.. A dzis rano wstalam z taka energia i ochota na eS. Ze dlugo sobie chłopak nie pospal...

Tak w ogóle dzień dobry :) ja wciąż w dwupaku... Oglaszam przetarg na dzisiejszy dzień!!! Sam środek miesiąca! Piekna data marcowa 15.03.2015.. Genialna .. Sunajka Tobie aie podobała wiec życzę Ci dziś krzyków na porodówce .. :* :)

reklama
Mnie Go/:sia na 5 dni przed bardzo boleśnie wiercila przy że tak powiem rozwarciu, jak mówiłam Wam w srode że czuje palcem główkę to to była główka tyle że skurcze nie te, a szyjka potrafi wstrzymać nawet największego wiercipiete, ale mimo to to i tak już lada chwila, z każdym dniem te objawy będą inne i będą coraz mocniej podkrecaly. Dla pocieszenia powiem że mnie przed porodem wogóle nie przeczyscilo a piszą że w wwiększości przeczyszcza. A brzuch bolał na cztery dni przed w specyficzny sposób...

Do góry