reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

ha ha nie na porodówce :no:
jestem z wami cicho sza córa chora więc jak odpoczywam między skakaniem to nie siadam do kompa
ktg miałam jedno kiedy mi się szyjka skróciła i wtedy badali czy nie mam utajonych skurczy których nie czuję
serduszka słuchamy zawsze na wizytce a teraz do domu dwa razy w tyg przychodzi położna i też słucha serduszka
Paula mnie plecy i ból taki jak coś w stylu krzyżowego w stronę pupy od tygodnia i nic ruszam się intensywnie więc może to od tego albo dziecię mi uciska
ale na pewno się zacznie się w marcu urodzisz daję słowo ;-)

reklama
Ojoj to niedobrze, ze córcia chora - zdrówka dla niej.
Szkoda ze ja nie mam pewności ze w march urodzę :( bo w najgorszym wypadku bedzie to 5 kwiecień uiffff oby nie :)

No świąteczne dIecko... No mi wczoraj doktor powiedziedzuala ze w najgorszym razie Rafała zaczną wyciągać w prima aprilis.. Straszne..

Ją też sie boję że w prima aprilis urodze, a od 28.03 to w sumie niedaleko. Mnie dziś rozbolal brzuch jak na okres. Rozumiem, że to normalne?

Dzin dobry.

Witam się z Wami oj gaaaadulaaaaami ..
Dzis 13 dzień marca.. Moze by któraś tak wzięła i wykluła:) ,bo jakis za duży przestój się robi :p ja z chęcią pisze się na ta datę ale jak zwykle mój dzidzio ma to tam gdzieś w okolicy dna macicy... :)

My też mieliśmy plan na 13 w piątek, ale nasz Syno ma to chyba tam, gdzie Twój Justynka. Za to zaraz mamy wizytę, może coś nam Pani powie ;-) trzymajcie kciuki, zawsze trochę sie stresuje. I mam nadzieję że ładnie urósł, bo ostatnio jakiś tak nie za dużo...

reklama
Hey dziewczyny:-D
No ja dziś pospałam
Dalej bolą mnie plecy ale jak na razie się nic nie dzieje chodź myślałam że może już dziś ale małemu chyba dobrze siedzieć w brzuszku:-D

Do góry