reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny powiedzcie mi bo mam dziwny ból z lewej strony na dole pleców to znaczy to są takie skurcze które łapią i odpuszczają.
Czy to mogą być skurcze porodowe bo ja już zgłupiałam i nie umiem tego rozróżnić ??

reklama
Kradz Slonce! My tu z eS. Pernametnie trzymamy kciuki za Hanie.. On co wieczór pyta czy cos napisalas.. Przejal się bardzo.. Trzymajcie się cieplutko.. Jesteś dzielna i Maleńka tez jest dzielna :*:*:*:*

Sunajka uffff.. Juz myślałam.. Bylam gotowa Ci gratulować :)

Karola nie mam pojecia.. Ja mam bole tuz nad odbytem .. Dupsko mnie dzis boli strasznie..

A Justynka, pytalas... My będziemy mieli Janka :-)
martwi mnie ta Xenian, że sie nie odzywa...
i tak mi żal małej Haneczki...
co do śmierci przy porodzie to wiem, że to absurdalne no ale przecież na kogoś trafić musi... Ehhh, głupoty mi przychodzą do głowy. Z nudów chyba...

Xenian nie ma neta w telefonie.. Kiedys cos pisala.. Pewnie jutro albo w piatek w porywach do soboty wie pochwali Franiem :)
Weź przestań z tymi zgonami bi Cie kopsne na poważnie. :) Jaś.. Jak mój teściu :) ladne imię takie typowo polskie jak dla mnie :)

A Hanusia da rade.. Dzielna jest po mamie :)

Kradz trzymam kciuki i modlę sie za Hanię zeby było dobrze. Musi byc bo przecież ma taka cudowna mamusie :)

Co do tych zgonów dIewczyny, to masakra uciekać stąd z takim przykrym tematem. Bbrrrrr aż strach myślec :(

No nic dobranoc mamuśki!

Pod koniec ciąży wam chyba cisnie żadnych śmierci przy porodzie
Ja mam pozytywne nastawienie i go nie zmienie
Kradz przytulam mocno bądź dzielna i Hania też kciuki za szybki powrót do zdrowia
Karola spoko bez nerw wiem fajnie się czyta czasami trudno coś napisać i się udzielić kondolencje z powodu śmierci teścia

Kradz kciuki za Hanie!!!już niedługo do domku:-) takie maluszki są nadzwyczajnie silne i mają ogromną wolę walki, będzie dobrze!!!
Rurka czy Ty urodzilas???!wspaniale:-)
Kilka razy próbowałam coś napisać lub włączyć się w rozmowę ale mam dzieci chore i nie chodza do przedszkola więc...zaspokajanie potrzeb dziewcząt w tak zróżnicowanym wieku to żonglerka.
Wy tu już na samej końcóweczce, ja urodziłam dokładnie w dniu kiedy Sunajka mnie "zapisała" i kiedy było mi najbardziej wygodnie...niby niecałe dwa tygodnie temu a czuję jakby minęły dwa miesiące

reklama
Do góry