reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny powiedzcie mi bo mam dziwny ból z lewej strony na dole pleców to znaczy to są takie skurcze które łapią i odpuszczają.
Czy to mogą być skurcze porodowe bo ja już zgłupiałam i nie umiem tego rozróżnić ??

reklama
Kradz Slonce! My tu z eS. Pernametnie trzymamy kciuki za Hanie.. On co wieczór pyta czy cos napisalas.. Przejal się bardzo.. Trzymajcie się cieplutko.. Jesteś dzielna i Maleńka tez jest dzielna :*:*:*:*

Sunajka uffff.. Juz myślałam.. Bylam gotowa Ci gratulować :)

Karola nie mam pojecia.. Ja mam bole tuz nad odbytem .. Dupsko mnie dzis boli strasznie..

A Justynka, pytalas... My będziemy mieli Janka :-)
martwi mnie ta Xenian, że sie nie odzywa...
i tak mi żal małej Haneczki...
co do śmierci przy porodzie to wiem, że to absurdalne no ale przecież na kogoś trafić musi... Ehhh, głupoty mi przychodzą do głowy. Z nudów chyba...

Xenian nie ma neta w telefonie.. Kiedys cos pisala.. Pewnie jutro albo w piatek w porywach do soboty wie pochwali Franiem :)
Weź przestań z tymi zgonami bi Cie kopsne na poważnie. :) Jaś.. Jak mój teściu :) ladne imię takie typowo polskie jak dla mnie :)

A Hanusia da rade.. Dzielna jest po mamie :)

Kradz trzymam kciuki i modlę sie za Hanię zeby było dobrze. Musi byc bo przecież ma taka cudowna mamusie :)

Co do tych zgonów dIewczyny, to masakra uciekać stąd z takim przykrym tematem. Bbrrrrr aż strach myślec :(

No nic dobranoc mamuśki!

Pod koniec ciąży wam chyba cisnie żadnych śmierci przy porodzie
Ja mam pozytywne nastawienie i go nie zmienie
Kradz przytulam mocno bądź dzielna i Hania też kciuki za szybki powrót do zdrowia
Karola spoko bez nerw wiem fajnie się czyta czasami trudno coś napisać i się udzielić kondolencje z powodu śmierci teścia

Kradz kciuki za Hanie!!!już niedługo do domku:-) takie maluszki są nadzwyczajnie silne i mają ogromną wolę walki, będzie dobrze!!!
Rurka czy Ty urodzilas???!wspaniale:-)
Kilka razy próbowałam coś napisać lub włączyć się w rozmowę ale mam dzieci chore i nie chodza do przedszkola więc...zaspokajanie potrzeb dziewcząt w tak zróżnicowanym wieku to żonglerka.
Wy tu już na samej końcóweczce, ja urodziłam dokładnie w dniu kiedy Sunajka mnie "zapisała" i kiedy było mi najbardziej wygodnie...niby niecałe dwa tygodnie temu a czuję jakby minęły dwa miesiące

reklama
Do góry