reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Fasolka gratulacje dla szczęśliwych Rodziców!

Kradz &&&&&&&

a jakies przepowiednie co do mnie? Ja od początku wiedziałam,ze przenosze ciaze. I wciąż sie nie zanosi. Miałam nadzieje na porod 03.03 bo taka ładna data:)

reklama
Ja wiem Elżbietka, ale spróbuje dzisiaj kupic zeby miec chociaż złudzenie ze mam na cos wpływ heheh :) strasznie juz mi sie dłuży ta ciaza masakra, a jak sobie pomyśle ze mogę znowu przenosić 10 dni to aż mnie trzęsie normalnie :( jakiegoś nerwy mam od paru dni, nie wiem czy to przez to ze juz nie pracuje i siedzę w domu czy o co chodzi...

moj Teos sie dzis przeprowadzil z prawej strony brzucha na lewa. moze dlatego mialam tyle godzin bol w podbrzuszu? pewnie na tym etapie takie przemieszczenie sie jest dla niego klopotliwe. w lazdym badz razie jak wkoncu zobaczylam bulwe zamiast po prawej to po lewej stronie brzucha to bol w podbrzuszu jakos zelzal.

ciekawe jak tam kradz. tyle godzin minelo. mam nadzieje, ze po prpstu nie ma czasu nic tu napisac.

My o 18:40 podglądamy Rafałka.. No juz nie mogę się doczekać żeby się dowiedziec czegos.. Ostatni raz bylam na usg pod koniec listopada.. Hmmm... Moze doktor powie cos bliżej ile mam jeszcze czasu:p

O 10.57 przyszła na świat Hania. 3549 g i 54cm. do 10 cm wytrwałam ale musieli zrobić cc, bo główka nie chciała się wstawić w kanał. Jestem mega zmęczona ale szczęśliwa ;)
Miałam ja juz u siebie ale teraz zabrali bo ja muszę leżeć jeszcze do 23.00.
Mąż zdążył się wrócić z trasy i był ze mną od 6 cm.
Teraz juz trochę odespałam noc i poranek pełen emocji.

reklama
kradz gratulacje!!!!!!!!!!!!! :-) pewnie sie niezle umeczylas, ale najwazniejsze, ze sie dobrze skonczylo i masz juz Dzidzie :tak:

Do góry