reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Drogie mamy!!!
To moja pierwsza ciąża i chciała bym się dowiedzieć mniej więcej co mnie czeka w pierwszych 3 miesiącach. Byłam u lekarza ale powiedział, że jest jeszcze za wcześnie mówić jakie mam przed sobą badania. Na następnej wizycie mam się wszystkiego dowiedzieć. Będę wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam

reklama
Nie wypaliło mi przelyku od octu :-p Zawsze lubiłam pomidorki z octem :-p

Kurcze dziewczyny. Na to wszystko jeszcze dostałam mandat :szok: 200 zł i 4 punkty.
Przyszło zdjęcie z fotoradaru.......ale ze Straży Gminnej :baffled:
W niedziele wraca mąż, to w poniedziałek pojedziemy do Nich......moze Nam umorzą, albo chociaż zjadą z połowę :confused: Zapytać mozna, i poswiecić ładnie oczkami :cool:

Misia jak zresjermstowane juz przyszlo to nic nie zmienisz niestety. Mozesz sciemniac ze jechal ktos inny wtedy musisz wskazac kto ale mozesz pojsc dalej i to ktos z rodziny a masz prawo nie swiadczyc przeciwko swojej rodzinie. Tylko jak to sie skoczy to nie wiadomo. Natomiast obnizyc ci nikt nie moze jak jiz poszlo

Pojedziemy to się dowiemy. To pewnie postawili ten tak zwany "smietnik".........zdjecie samochodu zrobione z tyłu. Dlatego nic nie widziałam że cos stoi. Myślę ze tak nie powinni chować fotoradarów. Powalczyć można. Naciagacze!!!!

ja kiedys dostałam listem mandat od straży miejskiej. za parkowanie w niedozwolonym miejscu. podane miejsce, data, marka, model, kolor auta, nr rejestracyjny. tylko problem w tym, że ja nigdy w życiu w tamtym miejscu nie byłam i nie ma szansy, że ktoś inny moim autem był.
pojechałam wkurzona do straży.
potraktowlai mnie jak wywłokę dosłownie. nikt nie chciał ze mną rozmawiać, od razu do sądu wysłyłają jak sie nie zgadzam z mandatem.
uparłam sie dla zasady, bo mandatu było 100 zł.
w końcu zaprowadzili mnie do kogos tam, tam oczywiści to samo. ledwie się doprosiłam o pokazanie mi zdjęcia tego przestępstwa. och, zrobili to z wielką chęcią oczekując na moje pokorne "przepraszam".
i co dupki jedne? zrobili błąd przepisując nr rejestracyjny auta. i akurat się trafiło, że identyczne auto jak moje, inaczej wogóle bym olała sprawę. panowie "przepraszam" nie wydusili się z siebie, tylko zabrali ode mnie ten mandat i wyrzucili do kosza. i "do widzenia".

P.S. w ramach schizowania idę dziś na usg:baffled::sorry2:

No ja tez dostałam listownie. Ale jest wyraźne zdjecie tyłu smaochodu. No i wiem że wtedy tego dnia i o tej godzinie tamtędy jechałam. Tylko że musimy i tak to wyjaśnić bo to ja kierowałam a nie mąż. Więc po co ma wziąć punkty na siebie. On więcej jeździ samochodem.

Elżbietka &&&&&& za usg :-) Czekamy na wieści ;-) To pierwsze usg?

reklama
Charlie, to rozmiar dzidziusia czy pęcherzyka? bo jak dzidziusia to ma wiecej niż 5 tyg :-)

Misia, 2 usg. pierwsze miałam 2 tyg temu. ale teraz jest ten czas mniej wiecej, kiedy doszło to obumarcia zarodka w popredniej ciąży, wiec się stresuję troche

zjadłam mieseczkę płatków kukurydzianych z mlekiem i ciężko mi w brzuchu. niemiłe uczucie.
założyłam dziś swoje jeansy i jakos uwierają mnie w brzuch:szok:

Do góry