reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Charlie chyba raczej 4,6 mm co? :-) Bo moja Kropeczka w 6 tygodniu i 1 dniu ciąży miała 4,3 mm :-p

Elżbietka będzie dobrze Kochana......wierzę w to i Ty też musisz wierzyc. Ja się boję 9 tc :baffled: Ale też wierzę ze będzie dobrze. Już życie wystarczajaco Nas skrzywdziło, musimy urodzic zdrowe te maluszki :tak:

Płatki na mleku? O nieee.......ale mi narobiłaś smaku :szok: Też bym zjadła ale nie chce mi sie jechać po płatki :baffled:

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1406215048.460072.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406215048.460072.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406215048.460072.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 55
Pojechałam na USG do innego lekarza i jest maluszek kochany w 6t5d ma 8,3mm i jego rozmiar wskazuje na 7tydzien . brudzenie prawdopodobnie z naczyń krwionośnych powiększone mam, być może od acardu. Serducho bije 150 uderzeń :) uspokoilam się eh...

Ja tam wole mandaty płacić i się nie martwić jakoś, aczkolwiek nigdy nie mieliśmy sytuacji ze nie było naszej winy. Jak się przekroczyło prędkość to trzeba ponieść konsekwencje ....niestety ;)

Charlie to na zdjeciu to pęcherzyk fasolki jeszcze nie widać:) ale spokojnie doczekasz się . choć ja jestem dopiero teraz spokojniejsza jak malutkiego widziałam i słyszałem.

Dziewczyny gratuluję wizyt! :tak:
Oj ja już nie mogę się doczekać soboty, mam nadzieję też już na serduszko :tak:
Dziś byłam zrobić badania hormonów bo jutro idę do endokrynologa i coś mnie podkusiło żeby powtórzyć też betę. I wynik dziś to 39991 :szok:
Będę w sobotę szła na wizytę z duszą na ramieniu ;-) jak nic na bliźniaki mi to wygląda :-D

Charlie....no właśnie to pecherzyk......dopiero 5t2d wiec Fasolinki nie widać. Ale na pewno tam jest :tak: Kiedy kolejne usg?

Agamaja to może obie będziemy miały bliźnieta.....ale jajka :-D

Rilla gratulacje :-) Twoja dzidzia od mojej większa aż o 4 mm.
Czyli z moją jest cos nie tak? Usg miałam robione w 6t1d.......4,3 mm.

reklama
Do góry