reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny , która z was lyka kwas foliowy? ja bralam jeszcze przed planowanym zaplodnieniem i biore do teraz .. ale nie pytalam o to lekarza ..
Czy robie dobrze?

Pewnie, że dobrze tylko nie dłużej niż do 12 tyg ciąży, bo jak za długo to tez nie dobrze.

Jejku dziewczyny śledzie w occie, kiełbasa z cebulą, czekolada a ja normalnie nie mam ochoty na nic, mdli mnie tak że hej, ale spotkań z porcelaną nie mam.

Witaj Mali85 dopisz się do listy marcóweczek.

reklama
Zaktualizowałam listę, proszę Was o dopisanie terminów porodów jak się przedstawiacie w wątku POZNAJMY SIĘ albo w wątku LISTA MARCÓWECZEK.
Ble pomidory z
laugh.gif
octem MisiaMonisia, nie wypaliłaś sobie dziury w przełyku?
Ja wczoraj poszłam na wegańskiego kebaba- zaszalałam...no dobra, ciężko to nazwać kebabem ale nie jadam przyjaciół a na zapach kebaba jak najbardziej miałam mega ochotę:)))Więc się chociaż zawdychałam.

Dziewczyny ja od rana brudze na brazowo , leże lykam leki i umieram ze stresu , wizyta jutro o 11 w szpitalu albo mogę juz teraz jechać ale leki te same wiec nie wiem juz sama.

Rilla 1 leż. Mi gin przekazał ze jak bym zaczęła plamić to mam łyknąć 3 tabletki duphastonu.

Rilla1 nie mów tak, czemu miałoby nie żyć, bądź dobrej myśli, wiele kobiet plami w ciąży, groźna jest żywa krew ale plamienie mimo że wymaga konsultacji zdarza się

Witam was dziewczynki :-)
mnie mało z wami ale to tylko dlatego , że mam straszne mdłosci. Niby chce mi się jeśc a jak zaglądam do lodówki to mnie odrzuca :-(. Tragedia :szok:. Jeszcze na dodatek biorę luteinę 4 pastylki na dzień pod język , więc ciągnie mnie od razu do kibelka :-(. Miłego dzionka wam życzę kochane :-). Postaram się odezwac jeszcze dziś . Buziaczki

Mali ja mam termin na ten sam dzień co ty ;)
Co do kwasu foliowego to mi przy pierwszej wizycie zaleciła 2 tabletki dziennie, i tak mam brać jeszcze 3-4 tygodnie, potem chyba witaminy ... nie wiem w sumie, we wtorek się wszystkiego dowiem :)
zastanawiam się wciąż o co zapytać babeczkę... najgorzej z pracą bo mam dość kiepską dla ciężarnej (przedstawiciel technolog w cukiernictwie), jeżdżenie po polsce zachodniej i zapierdziel w cukierniach, a blachy z ciastem lekkie nie są. To moja druga ciąża, pierwszą poroniłam w 11 tyg i trochę mam może paranoję. Co myślicie? Nie chciałam iść szybko na L4 ale czy sobie poradzę w pracy? hmm

reklama
Do góry