reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej dziewczyny czy ktoras z Was bierze clexane i accard? Lekarka mi powiedziala ze w zwiazku z tym ze biore te leki mozliwe ze za okolo 3 tygodnie dostane plamienia? W poprzedniej ciazy bralam clexane plamien nie bylo a wiadomo ze jak sie zobaczy plamienia to zawalu mozna dostac;)

reklama
Kasik ja nie brałam...A Ty po iui?in vitro?czy to takie wspomagacze?moja siostra właśnie urodziła po in vitro i wiem że brała cały tabun leków, u niej plamienia i krwawienia w ciąży to był chleb powszedni.
U mnie mdłości odpuscily, czasem coś delikatnie zakręci, ale piersi mi mocno urosły i są takie zylaste.

Zot nie naturalnie ale ze wzgledu na niewyjasniona strate pierwszej ciazy pozno bo w 26 tc bralam poprzednio i mam brac teraz tylko teraz jeszcze wiecej

Dziewczyny , która z was lyka kwas foliowy? ja bralam jeszcze przed planowanym zaplodnieniem i biore do teraz .. ale nie pytalam o to lekarza ..
Czy robie dobrze?

Celinka 83 czy Ty wiesz że mamy dzieci prawie w tym samym wieku, liga starszych się zgadza, młodszych trochę mniej, ale znowu trzeci rzut będzie identyczny. Powiedz mi kochana może my się na porodowce minelysmy. Moja Zosia jest 2009 22 stycznia

Dzisiaj ide do ginekologa i zastanawiam sie jakie pytania mam zadac :p
a w dodatku jestem Przeziebiona mam katar i kicham :(

Ewa&Kubuś ale sie uśmiałam z tego kaszuba :-):-D

Charlie kwas foliowy trzeba brać :tak: Ja odstawiłam 2 tygodnie temu ponieważ mam brać Femibion Natal. Tam są różne witaminy, jod i kwas foliowy. Takze wszystko czego mi/Nam potrzeba ;-)

Ja przed chwilą wsunęłam 2 duże pomidory z cebulą i octem - taka sałatka :-p O mamuniu jak się najadłam :-D

reklama
Do góry