reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

ana przejdzie Ci:-p Ja zeszły tydzień miałam śledziowy.....wciągałam śledzie, których nigdy przedtem nie lubiłam :-p Mąż zrobił sobie zupę śledziową, to wyjadłam mu prawie wszystkie śledzie :-p Wcześniej nawet na nie patrzeć nie mogłam.
Teraz jak widzisz śledzie poszły na bok, a obżeram się owocami :-D
Ciekawe co będzie nastepne w kolejnosci :confused:

reklama
ana ja w poprzedniej ciąży na początku też czułam się świetnie, żadnych mdłości, wymiotów itp. Tylko chodziłam spać z kurami :-D
Pod koniec za to po raz pierwszy w życiu przekonałam się co to jest "zgaga" :-D

Oj tak pierwsza ciąża jest luksusowa potem juz niestety boli czy nie boli trzeba pewne rzeczy zrobic. Plus ktos mały nie zawsze rozumie ze zle sie czujesz i nie dasz rady. U nas dzis bylo troche lez bo zamiast obiecanej kąpieli byl szybki prysznic. Musze sie zebrac jakos jutro...

Dobrej nocy dziewczyny. Ja dziś wpuszczam sobie krople do nosa bo jak nie to znowu mi się zatka bede sie meczyc i następny dzien do d...y.

Agawa szok chodzimy do tego samego ginekologa:)hehehe moze sie i kiedys widzialysmy w poczekalni:)))z lekarza jestem zadowolona tylko ty wiesz ze on nie pracuje juz na borowskiej?i bedziemy niCzyje????polozna swietna ale nie mozna tam wykupic prywatnej poloznej jutro jade na wizyte i mam zamiar szczeze z nia porozmawiac...dam ci znac:) mozna by bylo sie kiedys spotkac na soczek a moze razem pojdziemy na wizyte hehehe kiedy teraz idziesz?na zwolnieniu jestem od 04.07

Ooooo Kobieta to super, patrz jak sie fajnie złożyło! Ja nawet nie wiedziałam, ze tam jest położna, ja do dr chodziłam sie leczyc od stycznia 2013. Jak sie coś dowiesz, to dawaj szybko znać. Ja coś słyszałam, ze on juz nie pracuje, ale myśle ze duzo ludzi tam zna. I nas pokieruje. W razie czego znam tam kilka lekarzy i pielegńiarek, nawet na noworodkach, wiec sie wywiem co i jak i jakby tu sobie pomoc:)) a następna wizyta jest w luxmedzie 31.07. Do doktora wybieram sie dopiero za kilka tygodni, bo teraz ide do poradni genetycznej, będę w programie badań genetycznych, wiec USG prenatalne będę mieć w poradni. A na soczek musimy sie umówić tak czy inaczej. Ja chciałam iść na zwolnienie od 4 sierpnia, bo juz nie daje powoli rady, musze odpoczac. To moze po 4 sierpnia sie umówimy w Arkadach? Co myślisz?

Agawa dzis wyjezdzamy do rodziny wracam kolo 10.08 a 15.08 wyjezdzamu nad morze wiec moze w tej krotkiej przerwie bysmy daly rade sie spotkac?ktoras jeszccze chetna?:)zapraszamy:)
Ja tez mam male znajomosxi na borowskiej;)moze razem cos zdzialamy;)

Ide na sledzie;)milego dnia!

reklama
Mi dziś okropnie niedobrze... a to dlatego pewnie, że zaspałam i rano szybko dziecko ogarnąć do przedszkola...
Bleeee tak mi źle, arbuz zjedzony i się położę, może przejdzie na chwilkę. A śledzie też sobie kupiłam, tak kusiły w sklepie, a teraz stoją na szafie i się patrzą. Może po południu?

Propo jeszcze śledzi :cool2: ostatnio się nabijam, że mam ochotę na kaszuba, a mąż też kaszub :-D

Do góry