reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Elżbietka, takie zakupy to ja rozumiem ;)

Z@t to rozumiem ze dolegliwości się udspokoiły i Gosia też zrozumiała że jeszcze nie czas na wychodzenie? ;)

Był dziś pierwszy kurier, zaczynają przychodzić nasze zakupy wyprawkowe ;)
Zaraz się zbieram z domu. Zajrzę do pracy na małe pogaduchy, potem mam pierwsze zajęcia szkoły rodzenia, potem chce jeszcze skoczyć do pepco kupić kilka brakujących ciuszków. Wieczorem jeszcze jadę do mamy bo jutro wyjeżdża i wróci dopiero pod koniec lutego...
To będzie długi dzień.

Z@t Gosia grzeczna dziewczynka zoruzmiala, ze musi nieco podrosnac by wyjsc :tak:.
widze, ze Wy tu zakupy pelna para i pranie na calego.
ja dzis tez bede prac ciuszki Teosia. a jutro albo w sobiote je poprasuje i poukladam :).
rano bylam na glukozie.wstalam o 6 bo sie jakos tak obudzilam godzine przed budzikiem. potwornie mi sie chcialo pic. glukoze mialam miec podana o 8 a w efekcie dostalam o 8.30. potem sie przewalalam na sofie w poczekalni w poszukiwaniu dogodniej pozycji. jak juz wkoncu mi sie slodko przysnelo na ramieniu M pod kolderka z mojej kurtki to przyszla polozna i nas zawolala... i wtedy nadeszla niemila chwila wejsxia na wage a potem musialam glosno powiedziec ile waze... masakra. a waga leci w gore jak szalona :no::szok:
no, ale wyniki z moczu mam ok i cukrzycy ciazowej tez nie mam. ogolnie poza rosnaca waga wszyysko spoko. posluchalismy tez serduszka i ogolnie polozna pomacala jak Teos lezy. i tyle. a jak dotarlam do domu to sie najesc nie moglam. a byla juz 11.
a tak poza tym to po dobrych kilu mieisacach przekonania, ze mamy wybrany wozek i, ze kupujemy go w Szwecji zmienilam zdanie. a bylo tak, ze wyslalam linka tesciowi. a on z tych dociekliwych. znalazl go w polsce w sklpeie hdzie na tako jest teraz promocja. nawet z transportem wsyzlo duuuzo taniej. wiec wieczorem jeszcze rozmowa z M. i decyzja, ze ok to bierzemy go z polski. tylko,ze ja wtedy przejrzalam oferte sklepu i oczywosxie dotrzeglam model, ktory bardziej minsie podoba i spelnia dotychcasowe nasze wynagania. napalilam sie na niego. a nasteonego dnia juz bylam nawet tego pewna. to bylo wczoraj. ale moj M choc wiek mu sie podobal to jednak byl na nie jesli chodzi o zmiane. i ogolnie tak e mna gadal, ze rzucilam sluchwaka. wieczorem wrocil do domu i przeprosil. ale o wozku ani slowa. potem gdzies tam luzne haslo, ze trzeba wozek wybrac. ja, ze wiem. a juz w lozku przed zasnieciem mowi do mnie. no to zamow jutro ten wozek. pytam ktory. a on - no ten co chcesz :-). kocham tego mojego M :tak::tak:

kradz zazdroszczę szkoły rodzenia odkąd mam wyluzować nie mogę ćwiczyć :-(
zobaczymy jak tam moja szyjka w poniedziałek wieczorem może na spacery dostanę zgodę
choć znalazłam swój sposób na bycie z córą na dworze, aby nie stać za długo
otwieram samochód siedzenie prawie na leżąco , a córa biega po podwórku :-)

Krropelka super że wyniki dobrze , jaką masz siłę perswazji :-) czegóż się nie robi dla kobiet w ciąży

HukuKropelka no Ci nasi faceci potrafią humor poprawić:-) zamiast biżuterii /bielizny/kwiatów kup mi kochanie wózek tudzież pieluchy:-)my wczoraj kupiliśmy navingtona cadeta, dzisiaj m zrobi przelew i już tylko czekać:-)
Kradz ja już w domu, lekarz powiedział że to co mogli to zrobili, reszta zależy ode mnie, czyli leżeć, odpoczywać, pachnieć- w praktyce inaczej to wygląda staram się leżeć jak najwięcej.
Mam jeździć na ktg z racji tych wód, mój lekarz co dwa tygodnie chciałby robić usg żeby kontrolować ich ilość. Skurcze się pojawiają Ale bez boli, ta akcja z niedzieli to podobno czasem się zdarza tak tuż po założeniu pessara że szyjka i brzuszek walczą z nim- haha chciałaby się skubana skracać a tu klops. To co mnie niepokoi to to że stwardnienie brzuszka trwa długo, nawet ponad minutę trzyma i ciągnie w dół, czuję wtedy ten pessar albo coś tam gdzie słońce nie dochodzi;-)
Dziękuję kochane kobietki za troskę i wsparcie, przekazałam Gosi ze ma czekać w kolejce na swoją kolej.
Aknytsuj to jak tylko będziesz miała ochotę przyjechać na ploty kawę tudzież herbatkę zapraszam:-) ja mieszkam w osiedlu adria takim nowym przy moście siekierkowskim
Sunajka świetny patent z tym spacerem, ja mam 25 metrów ogródka i po 15 minutach zabawy na dworze dziewczyny uciekają na plac zabaw za ogrodzeniem:mad:

reklama
Witam serdecznie.
Jestem mamą dwójki maluchów, ale okazuje się, że ubranek i innych rzeczy mam co najmniej jak po czworaczkach. Jako, że trzeciego dziecka na razie nie planujemy, postanowiłam sprzedać chociaż część z tych rzeczy.
Ubranka, od urodzenia do mniej więcej dwóch lat, pogrupowałam w wygodne zestawy - wszystko w przystępnych cenach. Dużo rzeczy unisex. Znajdzie się też coś dla mam ;-)
Zapraszam serdecznie na swoje aukcje - może coś Wam przypadnie do gustu; do większych zakupów pewnie dorzucę coś gratis, a na pewno korzystniejsza będzie jedna wysyłka.

Przedmioty użytkownika villandra8 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wszystkiego dobrego :biggrin2:

Do góry