rurka
Fanka BB :)
sunajka - ja też nie mam złych wspomnień... a wręcz przeciwnie! ja zawsze powtarzałam że to było najpiękniejsze przeżycie jakiego doświadczyłam... pomimo bólu... i naprawdę tak było! ale im więcej czasu upłynęło a jeszcze w między czasie musiałam urodzić Haneczkę... to wspomnienia drugiego porodu są dla mnie traumą .. i nie chodzi o ból fizyczny... tak czy siak jakoś ostatnio zaczęłam o tym myśleć.. chyba tez dlatego, że za 2 tygodnie mija pierwsza rocznica urodzenia i śmierci mojej drugiej córeczki... myślę, ze to dlatego...
Agawa- no mi zonka teraz sprzedałaś hehe osttatnio na naszym wątku pytałam dziewczyny o ten octenisept i to one mnie przekonały do niego... hehe a teraz mam mętlik w głowie... ale Twoje argumenty bezsprzecznie do mnie docierają i brzmią bardzo przekonywująco! muszę chyba bardziej zagłębić się w temacie
Agawa- no mi zonka teraz sprzedałaś hehe osttatnio na naszym wątku pytałam dziewczyny o ten octenisept i to one mnie przekonały do niego... hehe a teraz mam mętlik w głowie... ale Twoje argumenty bezsprzecznie do mnie docierają i brzmią bardzo przekonywująco! muszę chyba bardziej zagłębić się w temacie