reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

image.jpg moje dwa chlopaki Sylwestrowe :D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Jak tam kochane białe sale gotowe :-D
Na ten Nowy Rok
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,

Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w Nowym Roku pamięć wraca …

My już świętujemy. U znajomych. Ja ze swoim zięciem 3miesięcznym Ludwikiem. Ludwiś juz wykąpany, nakarmiony i będzie się szykował do dżemki :) a my Hanią częściowo przy stole, częściowo odwiedzamy Wrocław, Gdynię i Kraków za pomocą pilota od tv :p

Oj z tymi szyjkami same problemy. U mnie do tej pory też gin nic nie mówił, w listopadzie nawet z zadowoleniem stwierdził że "szyjka długa i twarda", a 4 tygodnie później w grudniu już mi mówi z niepokojem że się skraca. Następną wizytę mam 5 stycznia mam nadzieję że już nie będzie się skracać.
I mam odpoczywać, a ja dziś zrobiłam głupotę, wyszłam na krzesło żeby coś włożyć do szafy ...i spadłam z krzesła :-( Na szczęście nie na brzuch ale pewnie siniaki będę mieć i ręka trochę boli...
W poprzedniej ciąży nie miałam żadnych problemów z szyjką i jakoś się łudziłam że tym razem też tak będzie i jakoś się zbytnio nie oszczędzałam..
No nic byle do marca :tak:
Sylwester z Wrocławia na razie jednym okiem, ale chyba nie doczekam do północy :-D
Dziewczynki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Niech dzidzie zdrowo rosną, a te w brzuszkach niech nie wychodzą przed czasem :-)

agamaja noo to dałaś czadu :szok: mam nadzieję, ze nic nie będzie się działo po tym upadku...

dziewczynki! Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!
Szczęśliwych rozwiązań i zdrowych maluszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agamaja ostrożnie z tymi upadkami. Mnie z Zosia w 26 tc pociągnął pies na smyczy i się przewróciłam na bok, brzuch chronilam, zadzwoniłam na ip kazali mi przyjechac bo ponoć każdy upadek trzeba sprawdzić i potem przez tydzień jeździłam na ktg czy po czasie coś się nie dzieje.
Teraz równowaga inna więc lepiej nie chodzic po krzesłach;-)
My wczoraj byliśmy na sylwku u znajomych było 10 dzieci w wieku 2-7 lat i było czadowo..serio.moje wariatki poszły spać o 1 w nocy i do samego końca bawiły się na maksymalnych obrotach :-)

Agamaja ostrożnie z tymi upadkami. Mnie z Zosia w 26 tc pociągnął pies na smyczy i się przewróciłam na bok, brzuch chronilam, zadzwoniłam na ip kazali mi przyjechac bo ponoć każdy upadek trzeba sprawdzić i potem przez tydzień jeździłam na ktg czy po czasie coś się nie dzieje.
Teraz równowaga inna więc lepiej nie chodzic po krzesłach;-)
My wczoraj byliśmy na sylwku u znajomych było 10 dzieci w wieku 2-7 lat i było czadowo..serio.moje wariatki poszły spać o 1 w nocy i do samego końca bawiły się na maksymalnych obrotach :-)

A jutro idę do szpitala na pessar i aż boję się ile się znowu skrocila ta szyja wstrętna

Agamaja oj oj nieładnie oby wszystko było ok
Z@t powodzenia jutro na zabiegu, i aby szyjka dała radę

ja porównałam sobie z pierwszą ciążą to w 35 tyg miałam 1,9 i rozwarty na 6 mm miesiąc później urodziłam Maję
teraz mam 2,5 cm ale zamknięta
Denerwuje mnie tylko luteina dowcipna momentami powoduje pieczenie i swędzenie nigdy nie brałam więc dla mnie to mało komfortowe uczucie :dry:
Przez to oszczędzanie to mały się nieźle wyszalej wariuje jak mało co
tak przeglądałam sobie zdjęcia z usg i wszędzie termin pisze wcześniejszy 10 lub 15 marca a w książeczkę mam 24 marca
teraz jak się podpasie jak będę wypoczywać to faktycznie do początku marca wytrzymamy

reklama
Cześć dziewczyny ja juz leżę na mikrochirurgii, niestety szyjka miękka, dalej się skraca, więc prawdopodobnie po założeniu pessaru trafię na patologie:-S wizja średnia zwłaszcza że mój m ma w niedziele 32 urodziny ale trudno, został z moimi dwoma szaranczami więc się nie nudzi;-)

Do góry