Witam się po dwóch dniach nieobecności
Wczoraj nie poszłam do pracy, mój brzuch odmówił posłuszeństwa, zaczęłam jeść mięso chyba dlatego...Mimo tego, że nie poszłam do pracy i tak musiałam pracować na kompie i pojechać do innego miasta, więc dzień zawalony..
Kupiliśmy łóżeczko białe z ikei, używana, ale w bdb stanie za 15 euro, w sąsiednim bloku prawie ktoś chciał sprzedać, no ale jeszcze nieskręcone. Sprzedawca przepowiedział chłopca haha ciekawe kto tam mieszka
Dziewczynki co za super wiadomości !!!
Kradz, gratuluję córci !!!
Żgutek super wiadomość, Wojtuś rośnie jak wsciekły :-)!!! Korzystaj z wolnego ile wlezie i się kuruj !!!
Kasik, dobrze, że z malutką już ok !!! Gratuluje pozostałym udanych wizyt i poznania płci wczoraj czytałam, ale dziś już nie wszystko pamiętam hehe !!!
Zdrówka dla chorowitych, dbajcie o siebie !!!
No i kciuki dla wszystkich wizytujących dziś !!!
Anulka, Kropelka i pozostałe marcóweczki !!! Też odliczam dni do środy !!!
Mój pępek to jakiś dramat !!! Boli u góry, jak gładzę się po brzuchu to czuję wypuklenie u góry i jest płytszy, a miałam taki ładny !!!
Co do porodów to ja też się zdecydowałam w prywatnym, chociaż facet mówi, że to szkoda kasy, w takim razie niech sam sobie rodzi nawet w pociągu !!! I tak nie mam w Polsce ubezpieczenia, znaczy mam tą europejską kartę, ale nigdy nie korzystałam
Sto razy lepiej pisze się do was na komputerze na komórce jestem taka ograniczona i bolą paluchy:-)
U mnie leje jak z cebra, dziś prawie cała mokra do pracy przyszłam wrrr, już nie mogę się doczekać kiedy kupimy dla mnie auto !!!
Moc buziaków dla was i miłego dzionka !!!