Kradz u mnie pochmurno,wykorzystaj dobrze piekny dzien!!
Kochana, współczuję z tym spaniem. Ja oczywiście tak wykorzystuje dzień standardowo - w pracy ehhh:-( A może skoro Ci wpadło wolne, to uda Ci się trochę odespać?
Żgutek, a dlaczego nie chcesz uciec wcześniej na to l4, skoro wszystko przemawia za tym, żebyś szła? Po co czekać do 15go na urlop? Mam nadzieję, że to już ostatni raz z ta porcelana z nerwów, bo szkodzisz tym sobie i Wojtusiowi. Nie za dobra dla nich jesteś w tej pracy?
Ana, masz rację!!!
Żgutek bierz przykład z koleżanki, musimy teraz się skupić na sobie też. Przecież wypełniamy teraz
najważniejszą swoją pracę w życiu!
Zarunia, u mnie w pracy tez jakieś techno się odstawia dzisiaj, a to młotki, a to wiertarki. Wcześniej jeszcze byłam pobłażliwa, ale wiem co czujesz. Chroniczne hałasy już doprowadzają mnie do szału!!!
Natalia, ja się w sumie cieszę,że jeżdżę do pracy swoim samochodem i omijają mnie podobne sytuacje. Ale mamy społeczeństwo niestety coraz bardziej roszczeniowe i każdemu się wszystko należy.
Właśnie miałam zapytać o tego twojego rogala... Może napisz albo zadzwoń do sprzedawcy. Mój był bardzo szybko, kurier max chyba był po 2 dniach.
Iman, wow, to już jutro?! Jak też czas popitalala :-)
Heven, wiesz przecież, że jak coś to alibi masz od nas
Miłego dnia, mimo wszystko!
A propos łóżeczka, to ja się zakochałam... w zestawie mebli:
KLUPŚ Zestaw ŁÓŻECZKO + KOMODA Safari Zajączek - Ceneo.pl
Tylko nie wiem jeszcze jak z jakością, ale są takie śliczne... mój różowy mózg zmienia się w malinową galaretkę na ten widok!!!