Hej Marcówki!
Micela, oby dzisiejszy dzień był lepszy !
Konwalianka, ja bym się skonsultowała z lekarzem odnośnie tego bólu. Piękne drzewko i świetny pomysł i wykonanie.
Natalia, ja mam remont budynku obok, ale na szczęście w pracy. Tłuką już ponad tydzień. Na szczęście przestali już kuć posadzki i ściany, to była masakra, kompletnie nie dało się skupić. Co do Adama, to Seba ma podobnie, ewentualnie czasem się przebudzi, rozejrzy co się dzieje i śpi dalej...
Udanego dnia na uczelni!
Tobie
Ana również miłego pierwszego dnia. A jak twój katar? Ma nadzieję, że trochę lepiej?
Super, że zakupy udane.
Żgutek, kiedy się dowiesz czy masz podpisany urlop? Miłego dnia bez stresu.
Zarunia dobrze, że Ci dają wolne też. Od razu mi się przypomniało pewne powiedzonko:
"To zabawne jak mało ważna jest twoja praca gdy prosisz o podwyżkę, a jakże istotna dla całej ludzkości, gdy prosisz o urlop!"
Kati, a czy masz podstawy do tego badania w sensie, czy na usg genetycznym wyszły jakieś nieprawidłowości? Robiłaś testy z krwi? Ja bym się też chyba nie zdecydowała gdyby nie było przesłanek, że coś jest nie tak.
KasikP, też muszę uruchomić sokowirówkę. Lubię takie mieszane soki owocowo-warzywne, a teraz jest idealny czas, sezon na wszystkie warzywa. Smakuje mi taki cytrusowy z dodatkiem np. selera :-)
Anulka, chyba mamy za duże zapotrzebowanie na słońce, bo po promyczku dla każdej wysłałaś, a że nas dużo, to u mnie dzisiaj już taka szaruga, mgła, mżawka... :-(
Aha, i oczywiście
Sunajka i inne wizytujące
&&&!!!
Miłego dnia dla wszystkich!