reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Rany..nam się nie szykuje żadne wesele a tak bym poszła pohulać nawet teraz Mnie nosi codziennie w domu tańczę sobie:-D:-D
Cholerka wszyscy się już pożenili u Nas:tak:
Pati ja mam +2kg i też Mi już ciążą po porodzie będziemy razem ćwiczyć:tak: i znów będziemy zgrabniutki i płaściutkie a co zostanie trzeba będzie zaakceptować

reklama
kobita - ale fajnie, że już wiesz kto w brzuszku mieszka :) termin to już raczej nie przesuwa się, bo jednak to pierwsze usg powinno być bardziej wiarygodne.
ewa &kubus to podobnie z wizyta jak u mnie :) ja mam na 18 października, a na ostatnim to dzidzio pokazalo, ze ma palce u stóp :)
xenian ale fajnie z tymi torbami, a odnośnie zakupów to może jakiś wątek zakupowy by stworzyć?
jakby któraś miała jakieś info odnośnie czegoś w dobrej cenie/ promocji lub jakieś akcji? na październikówkach miałyśmy coś takiego i naprawdę fajnie się sprawdzało. mozna post ana89 przeniesc od razu i uzupelniac, taka lista napewno się przyda ;)
a co do zakupów to większość rzeczy mam :) uroki drugiego dziecka, ale czeka nas przemeblowanie w pokoju młodego, bo on koniecznie chce łóżeczko dzidzi u siebie
natalia - a ja się martwie jak ja wróce do swojej wagi... teraz już prawie waże tyle co pod koniec pierwszej, masakra, a wcale duzo nie jem, odzywam sie zdrowo a kg przybywaja nie wiem tylko z jakiej planety
heven jak tam po wizycie?
Patrycja - dziękujemy, również babcie pozdrawiamy!
co to twardniecia brzuszka, to miałam tak i w pierwszej ciąży i mam tak teraz, biorę no spe i pomaga.

Patrycja, dziekujemy bardzo babci :)

A ja sie wkurzylam. Dzis do corki do klasy przyszla pielegniara szkolna. Zaczela straszyc dzieci ze maja powiedziec rodzicom zeby jutro doniesli bilans 6-latka bo inaczej dzieci beda na czarnej liscie i beda miec kare. Wyczytala moje dziecko, ta sie wystraszyla i teraz mi placze. A dalam tej krowie bilans w zeszlym roku szkolnym jak konczyla zerowke. Trzeba odrazu dzieci straszyc?

Wlasnie tez myslalam o Kartaginie.

Najgorsze, ze sama notorycznie gubi te swistki. Dalam jej do lapy osobiscie. A teraz na dzieciach sie wyzlaszcza. Nie jestem oni roszczeniowa ani klotliwa ale jutro pojde do tego babska i jej powiem do sluchu.

reklama
Do góry