reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

żyjemy:-D:-D:-D:-D wiec jest do przezycia!!!

Mało tego - zachodzimy w kolejne ciąże...i często pomnownie chcemy rodzic naturalnie...!!! ;-)

Agamaja o dliźniętach dowiedziałam się w zeszły piątek na USG były dwa małe pęcherzyki... to bardzo wcześnie bylo... nie wiadomo czy oba się utzrmają i będą zarodki... A który to dc??? nie wiem... wydaje mi się że owu była 25 czerwca... bo ostatnia @ 19 maja więc nie ma co na nią patrzeć... wydaje mi się że to jakiś 4t2d ciąży był ...

Ostatnia edycja:
reklama
kobita :) kochanie ja jestem daleka od obrazania sie na cokolwiek lub kogokolwiek. :) juz mi wredne humorki, fochy I placze z byle powodu minely. Chociaz... zobaczylam wczoraj moja ukochana kolezaneczke w telewizji I sie wzruszylam jak to idiotka...

rurka na nie? Tez tak pomylalam. :))))))) Jej maz jest reprezentantem Anglii w kreglach I byl z nim wywiad w lokalnej tv a ja poprosili o krotki komentarz. Nie wiem co mnie na boga wzruszylo ale widac w ciazy tak jest.

Hania współczuję :-(

Dziewczyny ja przy drugim porodzie krzyczalam, że już nigdy więcej nie będę rodzić. Dziewczyna obok mnie mówiła, że ona tak przy każdym porodzie krzyczała, a teraz już czwarte rodzi ;-)

Mam straszne mdłości, odkąd tylko oczy otworzyłam, a na 9 muszę być w pracy. Ciężko mi strasznie.

Miłej soboty :-)

dzień dobry!!!!ja mam lekkie kłucia w żołądku..nic po za tym,ale zapach czosnku,który czułam u mojego męża po śniadaniu mdli mnie do teraz!!!
ja krzyczałam przy pierwszym..przy drugim....to chyba normalne przy porodzie!!!!
ja dzisiaj na popołudniówkę a tu taka gara z nieba się leje....wczoraj nie miałam, już siły...opadłam całkiem.....
ale jutro już wyjeżdżamy w Tatry......

A ja mam weekend I zastanawiam sie czy dam rade odkurzyc sama chociaz na dole bo schody I górę to juz od paru tygodni robi maz. Zeby chociaz trochę chalupa wygladala. Czy w pl tez jest szal robienia branzoletek z gumek?

heven a my w poniedziałek/wtorek w przeciwnym kierunku... ruszamy na Jantar :-D tam jadę po raz pierwszy a moze któraś z was była..i może polecić co warto zwiedzić/ pokazać dziecku w tamtych stronach???
Bardzo cieszę się z tego wyjazdu bo czas do kolejnej wizyty zleci mi jak szalony...:-)

reklama
Do góry