reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny z tym "straszeniem" to żartowałam :tak: Był :-)
Choć patrząc ile jest pracy przy jednym maluchu to podziwiam mamy bliźniąt
A moja Maja to jeszcze sama maleństwo- ma "tylko" 14 miesięcy
rurka a Tobie i tak gratuluję :tak: a w którym dc dowiedziałaś się że będą bliźniaki?

witajcie...właśnie wróciłam z pracy!!!!jestem padnięta.nie mam siły na nic....upał.mam nadzieję,że nic złego nie będzie z dzidzią po tej mojej pracy!!!!dziewczyny pomagają,ale różnie to przecież bywa!!!
u nas różnica będzie spora...jak urodzę w marcu to syn będzie miał skończone 12:-D

Sie witam;)
Z tym porodem nie jest tak zle . Ja tez mialam bole z krzyza rodzilam brz znieczulania i do zniesienia

Ostatnia edycja:
Hania przykro mi bardzo,zycze wam abyscie szybko doczekali sie kolejnego bobasa.
Weszlyscie na temat porodow,Porod ma bolec bo tak jest stworzony ale teraz jest tyle srodkow zeby sobie pomoc ze porod moze byc przyjemny i mniej bolesny dziewczyny,ale najwazniejsze jest pozytywne myslenie i na pewno kazdej sie uda ;-) Ja swoj wspominam hmmm bardzo dlugii bolesny mimo ze opieka w UK jest super to czasem pojawiaja sie komplikacje,mi zrobili CC po ponad 20h porodu bo synus sie nie obnizal a Ja nie moglam go wyprzec,bylo ciezko ale wspominam tamten dzien z usmiechem na twarzy no bolu juz nie pamietam a wspomnienia pozostaja na zawsze ;-)

Ssabrinaa ma racje...boli i to bardzo,ale potem są wspomnienia na całe życie a o bólu się zapomina i tak!!!!!pierwszy poród wydawał mi się szybki,bo od pierwszych delikatnych bóli do trzymania syna na rękach minęły tylko 4 godziny!!!ale drugi to był ekspres....od pierwszych bóli do trzymania na rękach minęły 2 godziny!!!teraz się śmiejemy,że nie zdążymy do szpitala!!!i mimo,że bolało to każdej życzę takich porodów!!!!

Sealpup w Holandii jest tak samo super opieka itp sala jednoosobowa pilki...ale i tak zdecydowałam się rodzić w Niemczech przez cesarkę...gin w Polsce mnie nastraszył, że przez tyłozgcięcie będzie mi mega ciężko urodzić...

Hania trzymaj się !!!

reklama
micela Ja mam tylozgiecie i mysle wlasnie ze moglam miec przez to problem urodzic mlodego ale to tylko moje domysly bo zaden lekarz oficjalnie mi nie powiedzial ze przez to bede miec problemy rodzic no a w UK to lekarza przez cala ciaze nie widzialam a podvzas porodu doslownie na moment kiedy to mieli zdecydowac o cc,a teraz to bede mogla sama zdecydowac o porodze jaki chce ze wzgledu ze mialam juz cc. A czemu w niemczech bedziesz miec cc?

Do góry