reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Mamy złoto!!!!! Ale emocje matko kochana :-D Ale zła wiadomość jest taka,że to był ostatni mecz Mariusza Wlazłego. Szkoda,super z Niego zawodnik.

Ale się cieszę :-D

Żgutek dziękuję :-)

Teraz mogę iść spać.

Dobranoc laski :-)

reklama
Hej :)

Pieknie wczoraj nasi pograli :)

Witamy nowa mame :)

Kordosia cieszymy sie ze sie odezwalas :). Ja bym chyba zmienila lekarza.

Ja mialam sredni weekend,bardzo obfity w humorki. Na dodatek pogoda do bani,w sobote burza,w niedziele niby lepiej, ale tez jakos dupowato. Dzis to samo..Chyba jesien idzie

Też się witam, koniec spania o 6:30 niestety. Jakaś infekcja gardła mnie męczy i przez to znów porcelana, a tak już fajnie było.

I też dobre wieści, kumpela która równo ze mną poroniła wiosną wczoraj zrobiła test i są 2 kreseczki :-) Tylko martwi się strasznie, bo ma plamienie i czeka na wizytę u naszego lekarza. 3 razy pod rząd poroniła bo ma problemy z hormonami i pełno strachu teraz. Leży i się modli. Oby się udało :tak:

Patrycja zebys wiedziala ze strach a tu do pracy trzeba :( ale pojechalam pozniejszym pociagiem,nie moglam sie zwlec z lozka...

Ewa kciuki za Twoja kolezanke,oby sie jej udalo

dzień dobry dziewczynki!!!!

Kordosia zmień prowadzącego...ja miałam identycznego w poprzedniej ciąży...na usg połówkowym dziecku zmierzył tylko główkę i powiedział,że jest OK wszystko...a córka urodziła się bez 1/4 serduszka!!!a o prenatalnych to nawet mnie nie poinformował mnie,że coś takiego istnieje!!!!!!!teraz zmieniłam lekarza i może zbyt wylewny nie jest,ale wszystko mi wytłumaczy!!!

u nas pogoda jesienna i humor też jesienny!!!

co do kawy to na początku ciąży piłam tzn chciałam pić inkę,ale po łyku zrezygnowałam!!!teraz muszę ją przeprosić...bo co będę piła po porodzie????teraz piję jedną dziennie rozpuszczalną ale bez mleka ,bo mi mleko śmierdzi jak co niektórym dziewczynom mięso...jak Młody cokolwiek ma z mlekiem muszę wychodzić,bo mi się słabo robi!!!

muszę spojrzeć na wątek kulinarny może znajdę natchnienie na obiad!!!

siostra moja wczoraj oszabrowała pole ze słonecznikami.....przywiozła z 50 szt..teraz mi pachnie w domku!!!

miłego dnia!!!!

Sie witam
Ja jescze tydzien u dziadkow z cora i wracam do domu. Juz mam pomalowane . Niestety cora pozarazala wszystkich wiec i tutaj mam szpital . Musze pracowac wiec kurczaki zamiast odpoczywac achh...
Dziewczyny mam taka zgage wieczorami ze masakra wraca mi wszystko do nosa;(. Migdaly i mleko nie daja rady;( buziam jeszcze ten tydzien pewnie mniej bede podczytywac choc sie staram

reklama
Dzień dobry Brzuchatki Kochane,

U mnie też zimno, mokro, wietrznie

I co chwaliłam się, że od 3 tygodni prawie spokój z porcelaną a dzisiaj co? Porcelana ale chyba jakaś taka nerwowa byłam a przed ciążą wymiotowałam rano z nerwów więc może to to.

Jeśli ktoś dzisiaj wizytuje to trzymam mocno kciuki

Dobrego dnia wszystkim życzę

Kordosia super, że dałaś znać bo już się martwiłyśmy. Współczuję bólu kręgosłupa ja też go odczuwam dlatego kupiłam sobie pas, który bardzo mi pomaga. Rozumiem Cię doskonale z tym zwolnieniem ja mam nadzieje, że popracuje do końca października dłużej nie dam rady. Stres u Mnie też jest dużym czynnikiem. Może rzeczywiście powinnaś zmienić lekarza.

Anulka zazdroszczę ziemniaczków, Polska biało czerwoni !!!!

Ewa cieszę się, że koleżance się udało trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Do góry