reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Natalia, oczywiście, że chcę! Dzisiaj jesteśmy po obiedzie, ale jutro jak najbardziej. A mój mężczyzna od jutra jest na diecie więc drób to super pomysł na obiad :)
sealpup, właśnie coś takiego ma mój chrześniak. tylko tak jak pisałam, jest to wina mojej kuzynki która nie odstawiła mu smoczka kiedy zaczęły wybijać się zęby... dziecku po roczku trzeba już zabierać smoka, w ogóle dawać go wtedy kiedy chce się dziecko uspokoić, a nie żeby leżało ze smoczkiem od rana do wieczora... także możesz mieć rację, smoczka wyrzucisz i pomęczysz się trochę żeby się dziecko przyzwyczaiło a z kciukiem nic nie zrobisz... mam koleżankę, która przy pierwszym dziecku dawała smoka, przy drugim wcale i oboje mają dobry zgryz, więc nie ma reguły.
heven, co do pieluch to zgadzam się z tobą w 100%. Nie wyobrażam sobie używania tetrowych, gdybym np. finansowo nie miała wyjścia to rozumiem, ale w innym przypadku nie ma to dla mnie najmniejszego sensu...
Witaj ramonka, my tu wszystkie już trochę brzuchate więc ciesz się, bo może nie urośniesz za dużo ;) ja od 10 tc już noszę ciążówki bo żadnych ciuchów nie dopinam w pasie :)

dzięki dziewczyny za przyjęcie :-D:-D
ja mam 4 kg na plusie i ja to czuję po spodniach ale brzuszka jako takiego brak

inka też nie dla mnie, kojarzy mi się z zerówką kiedy to do kanapek na świetlicy pchali nam to na siłę :-D:-D zostałam przy zwykłej kawie rozpuszczalnej z mleczkiem
2 dziennie nie zaszkodzi

A mi teraz inka wyjątkowo smakuje :tak:
Tak mi narobiłyście smaka na ziemniaki z ogniska, że poszłam sobie zrobić. Rozpaliłam, popaliło się 5 minut i przyszła burza. Musiałam szybko gasić, bo wiatr rozdmuchiwał żar. To niesprawiedliwe :dry:
I jeszcze sygnał tv zanika przez to wrednie burzysko, a ja chcę finał obejrzeć.

Czesc Ramonka :-) bezobjawowa z jednej strony fajnie z drugiej chyba więcej myślisz że brak objawów

Zarunia no i zobacz Kradz tez się zaraziła smakiem na ziemniaki ha ha no i Ewa, Heven
Miłego kibicowania

Hehe no i gdzie ja teraz ognisko zrobie??? Rannyyy ale chcę ziemniaki z ogniska :):) Nie moge z Wami i nawet nie zagladam na przepisy ktore zamieszczacie bo bede umierac z glodu :):)

reklama
Do góry