reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry;-)
Witam się słonecznie:-) kolejny piękny dzień dziś oby jak najdłużej:tak:
Patrycja piękne zdjęcia:tak:
anulka &&&& za wizytę :tak: Ja też dziś wizytuje o 16:50 tym razem u mojego gina bo l4 Mi się kończy, czytałam że krwotoki z nosa na naszym etapie ciąży są normalne.
Kropelka mnie też ostatnio bardzo boli głowa wczoraj musiałam już sięgnąć po apap w tabletkach nie wiem czym te bóle są spowodowane.
Pójdę za radą Elżbietki i wypróbuje następnym razem te plastry.
mamusia1987 podobno możemy brać w ciąży żurawit- poczytaj o tym infekcje musimy szybko zwalczać.
kasikz my też pozdrawiamy:-)
500 postów opiłam herbatką cytrynową:-D tatuażu nie ma żadnego,:-:)-( ale może też pomyśle o dacie urodzenia mojego maleństwa
Buziaki marcóweczki !!!!!!!!!

reklama
mi na ból głowy...farmaceutka poleciła ciepłą kąpiel,okłady zimne na czoło i spacer!!!przy moim bólu gdzie nie mogłam ruszyć głową a każdy ruch powodował odruchy wymiotne brzmiało trochę hardcorovo,ale pomogło..mąż wyprowadził mnie na ogród i tak chodziliśmy..pod rękę..hi..hi..hi

Siedzę w pracy i nie mogę się skoncentrować rozklejam się non stop, tak się ogromnie cieszę z wizyty. Trzymam za nas kciuki żebyśmy spotkały się w luto-marcu.

Trzymam mocno kciuki za wizyty

Micela, super, że lepiej się czujesz!

Ana trzymam kciuki za wizytę i za sprawy n uczelni &&&

Mamusia, dużo zdrówka!

Krropelka, KasikP
i inne dziewczyny również &&& za wizyty!!!

Heven, dobrze, że jakiś sposób się znalazł, nawet najdziwniejszy – ważne że skuteczny:tak:

Żgutek cieszymy się tu razem z Tobą, mnie po ostatniej wizycie też długo trzymało hihi

Patrycja, piękne zdjęcia! Jesteś bardzo fotogeniczna, w ogóle piękna suknia, ładne krajobrazy och i ach. Nie dziwię się, że cały czas oglądasz haha
Ja też myślałam o sesji na polu golfowym, ale gdzieś ten pomysł umarł, a teraz jak widzę twoje zdjęcia to szkoda, że jednak nie wyszło :-)

Jeśli macie ochotę tu wklejam linki do naszych zdjęć ;-)
Plener:
https://onedrive.live.com/?cid=fe44fc72d67599b5&id=FE44FC72D67599B5!3591&authkey=!AGvnm9dPf9xgSZg
Ślub i wesele:
https://onedrive.live.com/?cid=8340af6998832786&id=8340AF6998832786!26919&authkey=!ALDuvjImEbIRDf4

Hej Mamuśki :) Ale się rozpisyłayście od wczoraj i w ogóle ranne z Was ptaszki:)
Ja też ostatnio cierpię na bóle głowy ale na razie są lekkie więc nic nie biorę:)
Rany jak ja Wam zazdroszcze tych ruchów w brzuchu. Ja jeszcze nic nie czuję a tak już bym chciała.

Mamusia1987 potwierdzam to co pisze KasikP - żurawit możemy brać bo sama to łykam :)
Żgutek wcale się nie dziwie, że nie możesz się skoncentrować Ja pewnie będe miała tak samo :)
kradz świetne fotki :) strasznie radosna na nich jesteś :):) a gdzie robiliście plener??

Z niecierpliwością czekam na swoje USG i mam nadzieje, że maluch się ujawni:)
Ja i mój brzuch trzymamy kciuki za wizyty i chorowitym życzymy zdrówka :):)

Ostatnia edycja:
Micela, dziękuję! Ta koronka to zdejmowane bolerko. Bardzo mi się podobało, bo zdobiło całą suknię, ale jej nie przysłaniało jako dodatek. Na plecach jest zapinane na guziczki, więc mogłam później je zdjąć :-)

Patrycja, Kradz, piękne te sesje:-) Fajnie się ogląda i od razu humor się poprawia:-)

Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach, Ana, a Tobie dodatkowo na uczelni!!! Trzymam kciuki.

Żgutek, takie chwile są piękne i jeśli to możliwe to powinnyśmy cieszyć się nimi jak najdłużej:-)

Buziaki marcóweczki na cały piękny dzień!

A z tymi tatuażami to jest tak, że jak się zrobi jeden, to nie ma zmiłuj, kolejny też będzie... Nie mylę się???
Ja z drugim zwlekałam długo. 9 lat... I zrobiłam go, przyznam się nieśmiało, że byłam już w ciąży... 3 dni mi się okres spóźniał... Śmieję się, że pierwszy tatuaż powstał, jak urodził się Igor, a kolejny jak ma się urodzić kolejne maleństwo. Czyli wychodzi na to, że jeden tatuaż - jedno dziecko;-) Dobra, to trzeciego tatuażu nie robię :-)

Kradz bardzo ladnie dopelnilo sie z sukienka :)
Zgutek wcale Ci sie nie dziwie tez bym chodzila z glowa w chmurach :)

Tez uwielbiam tatuaze Anulka ale jestem cykorem ;)

reklama
Anulka, czy tam samo nie mówiłaś po urodzeniu Igora? haha ;-):sorry:

Ja tam raczej za igłami nie przepadam więc i tatuaże odpadają :-)

Do góry