reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ana89 gratuluje ja jestem kolo Twojego tygodnia to może jutro się do wiem co będę mieć ;) chcialabym juz wiedzieć :D
Witam nowe ma mu się duzo nas na marzec ;) nawet o tym nie myslalsm,ze tyle osób bedzie :p

ana89 gratuluję synka :)
Może i u mnie w październiku fasolka sie ujawni :):)

Co do tatuaży to mój ukochany jest wytatuowany baaaardzo i nawet mnie wspiera i namawia do tatuażu :) Więc po porodzie skuszę się na imię dzidzi i datę urodzenia :)
Ależ mamy piekną pogodę we Wro :) troszkę już dziś pobiegałam po mieście i zaraz wyruszam na jakiś spacerek :)

witam po wizycie :-). chlopaki prezentuja swoje klejnoty jeden po drugim. a moj Dzidz ani mysli o tym. jak spytalam polozna czy da sie zajrzec miedzy nogi to odpowiedziala, ze i owszem sie da, ale niewiadomo co widac ;). tak wiec mam juza zdrowa, aktywna Dzidzie nieujawnionej plci :-D
Dzidzia dala sie ladnie pomierzyc. i wszystko jest mega dobrze. jestem zaskakujaco daleko od podwyzszonego ryzyka - biorac pod uwage moj wiek. a Dzidzia rosnie szybko i ma juz 76,69 mm. no i jest ciut mlodsza niz sadzilam, bo polozna okreslila wiek na rowno 13tydz czyli weszlam w 14 tydz dopiero dzis.

nastepne USG 16 pazdziernika i moze wtedy sie okaze czy Julka czy Nonamek ;)

Iman zdrowia, ja na szczęście nic nie muszę brać.

Ana89 gratuluję kolejnego chłopaka to się sypią nam chłopcy a co ci wyszło w zabawie tej co jest w zakładce imiona i pleć u Mnie chłopak He He

Kropelka cieszę, że wizyta udana że Dzidz zdrowy, no szkoda że nie udało się podejrzeć płci .

Ana gratuluje synka;)imie juz wybrane?

Musze sie wam pochwalic wczoraj moj męzulek.wyczul naszego syna, polozylam.sie wieczorem (24;) i czulam kilka kopniakow pod rzad myslalam ze jak zawolam swojego M to bedzie za pozno.ale.mysle a co tam. M uszczesliwiony przystawil buzie do brzucha i czul malenstwo ze.dwa razy;)Tymon lubi wieczorne harce;)cudowne uczucie z dnia na dzien coraz wiecej czuje kopnikaow i sa coraz silniejsze;)

reklama
Ana89 gratuluję! Jak na razie same chlopaki?

Krropelka ty pewnie będziesz miala dziewczynkę; )

Kolorowa 24 witaj. :)

Ja zaraz ide do poloznej. Ale pewnie nic ciekawego nie będzie. Moze usłyszę bicie serca bo sama to na razie tylko swoje tetnice znalazłam.

Sąsiedzi robia sibue kuchnie i wierca jak opentani. Właśnie wtedy kiedy jestem wcześniej z pracy. No ale my tez wiercilismy i tata cial panele w ogrodzie wiec trzeba jakos przeżyć.

Do góry