reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Patrycja, piękne zdjęcia i fajowe pomysły:-)
No i witaj w klubie z tatuażami, też mam dwa, z czego jeden całkiem spory;-)

A co do grzeczności dzidzi... Bachuta, ja na usg musiałam skakać, robić przysiady, kręcić biodrami i mnóstwo innych rzeczy, bo młode się uparło i ani się ruszyło! Dobra, nie jest grzecze, jest uparte! Cholercia, następny uparciuch w rodzinie...

reklama
Ana, Anulka, ja też nie będę robić. Jakoś nie mam parcia po prostu, wolę te pieniądze do jakiegoś sprzętu dla Bobasa dołożyć. :tak:
Ana, ja bym jadła tylko serowy gorący kubek knorra. :-)
Patrycja, piękna z Was para! Jak nic, tylko Bobaska brakuje. ;-) Twoje zdjęcia tak mi się podobają, że aż Wam wrzucę moje ulubione ślubne. ;-)
n+a-428.jpg

Dziękuję za językowe komplementy. Mam dobrą pamięć i poszłam w języki po prostu. Dlatego też na historii jestem.

Hmm... Rzeczywiście, ani Charlie, ani Kordosi... :confused:

Załączniki

• n+a-428.jpg
    n+a-428.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Patrycja ale piekne fotki! Ja uwielbiam wesela, a swoje organizowalabym co roku! Haha....

natalia, Wy tez pięknie wygladaliscie. Cudo.

A ja dzis strasznego nerwy miałam, juz dawno taki hormon mi nie wybuchł, a dzisiaj znowu. Hihi....

Dziewuchy, 500 stron nam stuknęło! Otwieramy Picolo? :)

A ja niepotrzebnie wlazłam na wątek "pożegnania" na forum, matko, jakie dramaty w życiu bywają... Aż załuję, że tam zawędrowałam :(

Często tu zaglądam, ale tylko podczytuję:) Zawalona jestem pracą a po niej bach w pościel i już mnie nie ma:D W końcu zaczynam dostrzegać piękne oblicza ciąży. Objawy nie do zniesienia ustały, teraz tylko cieszyć się z rosnącego brzuszka (a mam już całkiem spory!!!:)). W tym tygodniu zaczęły mi się takie jakby... mini skurcze. Nie wiem, czy dobrze to interpretuję, ale kilka razy zdarzyło mi się, że ścisnęło mi podbrzusze i za chwilę puściło. Jest to kompletnie bezbolesne, więc się chyba nie powinnam martwić....

W czwartek czeka mnie USG:) Zobaczę jak Orzeszek podrósł i może mi pomacha albo nogą pogibie:)

O wow, aż tak dużo skrobiemy? A tu dopiero czwarty miesiąc, na bank będzie 1000 stron! :-)
Wpadłam życzyć dobrej nocy, Brzuchate Smoki! ;-)

reklama
Do góry