reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry :D Co wy czytacie dziewczyny, omijajcie takie smutne rzeczy. Mi się chce płakać nawet jak czytam pamiętniki wampirów. :p kupiłam sobie niestety tylko pierwszy tom i du... Jak tu dalej czytać.

reklama
Hop hop brzuchate :) ja juz wstalam I chyba to ostatni dzien chorobska ;). Rzeczywiscie skrobiemy bardzo duzo nic tylko to opic piccolo ;). Prosze mi nie czytac talich smutkow !!!

uff uspokoiłyście mnie, bo powiem szczerze, że mi się fotki z usg 4D nie podobają... :)
Patrycja, anulka_marcowa, też uwielbiam tatuaże. Mam 4, z czego jeden zajmuje połowę pleców, pozostałe mniejsze :) i pewnie nie jest to ostatni choć staram się nie przesadzić i nie wyglądać przez nie dziwnie. Na szczęście żaden nie jest w okolicy brzucha i biustu, zawsze myślałam gdzie zrobić aby był ładnie ukryty i w przyszłości się nie rozszedł. Choć podoba mi się pod biustem :p może po dzidzi sobie zrobię :D
Nie czytajcie smutasów żadnych!

Dzień dobry. Dzisiaj ważny dzień. Składam papiery do dziekanatu i czekam niecierpliwie na odpowiedź. No i o 12:20 mamy wizytę, rano znowu krew z nosa leciała, ciekawe co lekarz o tym sądzi... miłego dnia! :) :)

Zgutek gratuluje poza tym super imię Wojtusie są kochane.
Mnie jakieś zapalenie pęcherza wzielo przy oddawaniu moczu strasznie dol brzucha mnie boli. W aptece nic mi nie dali kupilam suszona zurawine i herbatę z żurawiny. Jutro lekarz to mu powiem może cos przepisze.
Patrycja sliczne zdjęcia,

Elzbietka niestety nie orobowalam tych plastrow. w szwecji jest nieco inny asortyment w aptekach i apapu nie ma. ale skoro mowisz, ze cos takiego jest to poprosze kuzynke by mi kupila. bedzie u mnie za tydzien. bo mama bedzie dzis, ale nie wiem czy uda sie jej jeszcze kupic. dzieki za info :-)
glowa co prawda przestala mnie bolec, ale cmila mi jeszcze przez cala noc i wkolko sie budzilam przez nia.

Zgutek jesli u mnie jest Twoja Julka to nie mysl sobie, ze Ci ja oddam ;-). ale ja naprawde czuje chlopca. hehe. no zobaczymy. w teorii sa szanse, ze nawet dzis. jestem w 14 tyg (13tydz, 4 dni) wiec jakby Dzidzia byla tak uprzejma to moglaby juz pokazac co tam ma.

a wcz jedynym pocieszeniem w tym bolu glowy byl fakt, ze Malenstwo szalalo po brzuchu. pierwszy raz czulam takie mega wyrazne ruchy. juz bez watpliwosci, ze to jelita ;-).

no nic czas na prysznic ( bo rano tylko cos zarzucilam na siebie i poszlam syna zaszkolic ) i na 10 USG :-D

mamusia 1987 ja wcz dostalam lek na infekcje drog moczowych. taki co mozna w ciazy. no, ale Ci nie polece bo raz, ze na recepte byl a dwa, ze pewnie u mnie inaczej sie nazywa. tak czy siak istnieje bezpieczny lek wiec pewnie lekarz Ci cos zapisze. ja dzis druga tablete lykam a ogolnie mam na 7 dni rano i wieczor. mam nadzieje, ze pokonam tym ta zmore.

Ostatnia edycja:
dxień dobry!!!!!

Patrycje Halinke Mlynkową mi przypominasz!!!
też mam tatuaż jeden..ale myślę o następnym!!!!

mi krew leciała w poprzedniej ciąży...podobno to normalne w ciąży!!!

z tymi postami faktycznie szalejemy..wczoraj wstawiłam dwa i mam wrażenie ,ze są nie widoczne!!!!

i smutasków nie czytamy!!!!to nam nie potrzebne!!!

miłego dnia

Dzień dobry Brzuchatki Kochane

Udanego dnia pełnego dobrego humoru i energii.

Kartagina mam nadzieję, że wszystko ok.

Elzbietka ja tez mam tak ze brzuch tak się jakby wyostrza i mocno wyrazny się robi mówiłam o tym lekarzowi powiedział, że to bardzo dobrze i że tak ma być. Mówiłam też o tym, że ciągnie Mnie w dole brzucha też jest to ok.

Heven mam nadzieję, że już po nerwach i że humor dopisuję

Bachuta gdzie błądzisz kochana … dzieki to nie będę wchodzić, bo wrażliwiec jestem a i też nie chcę się nakręcać negatywnymi emocjami. Stwierdzam, że okropne jest to, że patologia ma „setki” dzieci zdrowych a ludzie którzy naprawdę chcą maleństwo albo ich nie mogą mieć albo jest chore niesprawiedliwe to jest.

Tak 500 stron trzeba Picollo otwierać He He, ja wczoraj świętowałam sokiem jabłkowym

Xenian dobrze, że się odezwałaś świetnie że minęły złe objawy ech jakie to fajne uczucie bez porcelany z energią. Super że rośniesz

Ewa nie czytałam pamiętników ale wierzę, że można się rozklejać ja się rozkleiłam po filmie od Natalii ale ostrzegała że wyciskacz łez.

Micela, Natalia zdrówka

Kobita i kurcze dopadło Mnie zapomniałam drugiej osoby Nick z rwą kulszową mam nadzieję że wam jest lepiej

Kasik Z też całujemy

Ana89 kciuki za wizytę na uczelni z papierami, ja tatoo nie mam czasem maluje sobie henną jedynie.

Kropeleczka kochana J tak się tylko śmieję, że napisałaś też że to Julia może być nie nie o oddawanie nie proszę, zakocham się na bank w Wojtusiu

Nadal trzymają Mnie emocje, że znam płeć tak się cieszę ogromnie jejku żeby wszystko było dobrze, łezki się w oku kręca, uśmiech na buzi od ucha do ucha. Dobrze, że jesteście i mogę się z kimś podzielić moimi emocjami i entuzjazmem. Stanowicie super odskocznie i widzę, że naprawdę zgrany z Nas zespół.

Buziaki dla wszystkich

Mamusia mi w aptece dali urinal warmark jest to na zurawinie wiec nie wiem czemu tobie nikt nic nie dal....ja biore i mi pomaga....zapytaj gina swojego czy mozna brac urinal i jak mozesz daj mi znac...

Zgutek mnie bolalo tylko ten jeden dzien ,po wyspaniu, odpoczeciu bol jest juz minimalny....takze jestem pewna ze to nie zapalenie a tylko (DZIEKI BOGU)rozciaganie sie macicy...w pierwszej ciazy tez tak mialam i mijalo na kilka dni i pitem znow przez np. Dobe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry