reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Witam:-)
I ja dołączam się do grona mamusiek marcowych;-)
Jestem w 13 tygodniu i 4 dniu ciąży z czego ogromnie z narzeczonym się cieszymy!!!:-) Wszystkim mamusią gratuluję i życzę dużo zdrówka dla Was i waszych maleństw;-) Pozdrawiam.

reklama
Witaj Kolorowa, rozgość się u nas:-) Wpisz się też na listę Marcóweczek, napisz coś więcej o sobie jeśli masz ochotę. Partycja nada Ci też uprawnienia do wglądu w nasze wątki zamknięte ;-)

Heven już kilka osób mi to mówiło, ale ja jakoś nie widzę podobieństwa :p

Kradz dziękuje :) mieliśmy sesję na Mazurach. Oglądam Twoje :piękne zdjęcia, piękna para !

Kolorowa witam na forum :) jak w końcu ruszę się z łóżka wyślę Ci wiadomość prywatną.

Jeden tatuaż mam ten na karku i szczerze to żałuję, był spontaniczny. A drugi zrobiłam na żebrach z lewej strony. I ten bardzo dużo dla mnie znaczy bo zrobiłam napis po tym jak moja mama zgięła w wypadku samochodowym. Mam jej imię i słowa "Things end memories last forever".

Dzisiaj nie mogłam spac w nocy, więc teraz dospałam i jeszcze leżę w łóżku
Kciuki za wizyty &&&

Hej :-)

Ja dzisiaj zaliczyłam już wizytę u endokrynologa. Przepisała mnie euthyrox. Większą dawkę.

Po wizycie zaszalałam i kupiłam sobie parę niezdrowych rzeczy. Jedną z nich jest cola. Już ją prawie wypiłam :p

Witam nowe marcóweczki :-)

Dziś przyjeżdża moja siostra z siostrzenicą :-) Uwielbiam tą małą :-)

kradz piękna sesja i taka radość z Was tryska:tak:
Patrycja doczytałam twojego bloga bardzo Mi się podoba;-)
My już po krótkim spacerku teraz zabieramy się za ogarnianie i szykowanie na wizytę:-D
Na obiadek dzisiaj robimy krupnik- kolejne podejście zobaczymy czy wstręt mi już minął, bo smaka mam:tak:

dziewczyny nie macie pojęcia jak różnią się wasze zdjęcia ślubne od tych sprzed 12 lat!!!!!my mieliśmy sesję w pałacyku i w parku!!!

Patrtcja ja mam na bicepsie imię zmarłej córki!!!
Anulka nie mów chop...nawet się nie będziesz spodziewać....i sru trzeci tatuaż zrobisz!!!a tatuaże wciągają..ja też chcę zrobić następny,ale w ciąży to nie bardzo..co???mój mąż do tego mnie namawiał,ale na drugi tatuaż to już kręci nosem....

uciekam na miasto,muszę z młodym iść na ekg...musi mieć badania porobione na trening i padło na mnie bo mąż w pracy!!!

a i jeszcze jedno.....spotkałam wczoraj znajomą a ona do mnie czy ty nie będziesz miała przypadkiem bliźniaków?????????ręce opadają!!!!

Ostatnia edycja:
KasikP super, że się podoba :) właśnie zamówiłam profesjonalny szablon. Jak już się pojawi z chęcią się pochwalę.
Heven tatuaż to super pamiątka. My zastanawiamy się z mężem o tatuażu z imieniem maleństwa jak się urodzi. Chociaż mój K zawsze sceptycznie patrzył na tatuaże od mojego drugiego jakoś mu się zmieniło.

Na drugi tatuaż M bardzo kręcił nosem, bo on tatuaży nie lubi... I jak to czasem bywa, do domu wróciłam z innym wzorem i w innym miejscu... M się do mnie nie odzywał przez parę dni. Ale jak mu powiedziałam, że mi się spóźnia okres i zrobiliśmy test i wyszły dwie kreski, to stwierdził, że jak on ma się dalej na mnie gniewać?

reklama
Do góry