reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Bardzo proszę :) naprawdę miło się ogląda :) Ja też myślałam o tatuażu ale jestem uzależnionym dawcą krwi więc wybiłam sobie ten pomysł :) ale ostatnio stwierdziłam, że po urodzeniu dzidzi wytatuuję sobie imię i datę nardzin bobaska :)

Bachuta gratuluję wizyty cieszę się, że dzisiaj takie szczęśliwe.
Wojtek to imie teścia i dziadka męża, jeszcze zapytamy teściów co oni na to Mnie się podoba i naprawdę myślałam nad imieniem może być też Piotruś po Moim tacie.

Zgutek fajowo, ze znacie juz plec. tez bym chciala jutro zobaczyc co Dzidzia chowa miedzy nozkami. nawet dzis zalozylam sie z kolezanka. ona matka dwoch synow wprost marzy o corce. nawet mojej. i obstawia, ze moj brzuch zasiedla Julka. a ja, ze chlopak. zalozylysmy sie o dobry obiad w restauracji. oczywiscie realizacja wtedy kiedy bede wstanie taki obiad spozyc ;-).

i dementuje informacje, ze moj maz gotuje. az tak to nie jest. on po prostu nie umie :-D. po prostu ja nie gotuje a on kuouje sobie gotowce do mikro.

anulka marcowa no wiem wiem, ze mozna inaczej. ale nie z moim dzisiejszym bolem glowy. boje sie drgnac czerepem...

posmarowalam dzis czolo amolem i myslalam, ze mi wyzre skore. to nie dla mnie.
a kawa? niestety. od zawsze nienawidze jej smaku i zapachu. nie rusze za nic w swiecie.
wzielam na wieczor kolejny panadol i ciutke zelzalo, ale boje sie glowa ruszyc bo odrazu czuje w niej cisnienie.

Zgutek moje gratulacje !!! Ja ide do wyra daje sobie spokoj z praca jutro malo ze chora to jeszcze z ta rwa dzis caly dzien przerabany ciekawe jak zasne..Dobranoc !!

Ps Patrycja przepiekne fotki!! Bachuta super ze wizyta udana!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kropelka, a próbowałaś na ból głowy żelowe plastry chłodzące Apap?

gratuluję udanych wizyt i potwierdzonych płci. :-)

ja coraz bardziej czuję maluszka :-). takie śmieszne łaskotanie, głownie w prawym boku. a dziś to nawet można nazwać lekkim drapaniem:-).
i też czasami robi mi sie taka dziwna kulka i wtedy brzuch kształt zmienia, taki sterczący mocno się robi, aż trochę nieprzyjemnie.
mam nadzieje, że to nic złego.

Do góry