reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Żgutek gratki na synka!!!!super!!!!!!to już wiesz i możesz działać!!!!!

Sealpup ja też mogłabym jeść...byle co ..grunt,że do pełna.....ja już nie mogę na siebie patrzeć!!!spotkalam dzisiaj znajomą z pracy a ona do mnie nie za duża jesteś jak na 4 miesiąc??????RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja muszę na dietę...mamy w składzie jakąś panią dietetyk???

Kartagina leż i odpoczywaj..trzymam kciuki......dasz radę te parę dni..dzidzia najważniejsza!!!!

Ewka witaj..a nie gościsz na Zapytaj położną...bo też tam jestem i też pojawiła się Ewka!!!!

co to ja miałam napisać jeszcze???

reklama
Żgutek, gratuluję i super, że już znasz płeć:-)

Ana, ja też nie będę robić ani 3D ani 4D, więc dziwołagiem nie jesteś, jakby coś, to we dwie, zawsze raźniej...;-) Przy pierwszej ciąży zrobiłam, ale takie usg jest raczej dla rodziców, a nie dla lekarza, bo dla niego najważniejsze parametry i tak są w zwykłym usg.

Witamy nową brzuchatkę Cześć Ewa

Kropelka współczuje mi lekko pomaga smarowanie Glowy amolem miałam właśnie migrenę trzydniówkę trochę lżej było.

Ana trzymam kciuki za uczelnię. Ja będę miała robione 4D bo dostałam skierowanie od mojego lekarza.

Sealpup no chciałam dziewczynkę ale powiem, że w sumie spodziewałam się chłopaka u męża sami chłopcy na całej linii. Cieszę się ogromnie przyjaciółka mi napisała, że chłopcy to przylepki kochane i kochają Mamusie. Druga ma córkę i syna i mówi , że lepiej z synkiem. Dla Mnie najważniejsze żeby zdrowe było. No to już nie powiem WoJula chyba, że Wojtula ha ha.

Zarunia zupki chińskie ja uwielbiam ale to świństewko więc w ciąży jadłam raz.

Natalia szacun tyle języków

Dziewczyny, nareszcie po wizycie. Wszystko dobrze, co za ulga :)))
Przezierność 1,6, reszta też w normie, czekam na wyniki z krwi, ale już się nie stresuję, lekarka powiedziała, że jest z nas zadowolona :)
Ogólnie super było zobaczyć Bobasa, jak sobie fika i macha łapkami, lekarka stwierdziła, ze to najgrzeczniejsze dziecko jakie kiedykolwiek widziała, wszystko dało sobie zbadać, tylko na końcu trochę zaczęło się złościć. No i kość nosową podobno ma tak piękną i tak ładnie udało się złapać, że stwierdziła, ze wyśle je do Londynu na jakieś sympozjum jak poglądowe :) Także nasz Bobas będzie sławny jeszcze przed narodzinami :)
Mój mąż oczywiście stwierdził, że ta piękna kość nosowa to na pewno po nim - ehh, faceci jak zwykle wszystkie zasługi sobie przypisują :)

Ale ulga dzisiaj :))))))))
Dzięki za wsparcie!!!!

Kartagina
, to słabo wyszło- tak to jest z tymi lekarzami :( no nic, przetrzymasz, jesteśmy z Tobą :)
Krropelka, znam ten ból. Masakra, nic nie pomaga, tylko ta zimna szmata troszeńkę. Dzisiaj pożaliłam się mojej Pani Doktor,a ta mówi "jak nic, ciśnienie za niskie", zmierzyła i okazało się, ze mam 100/60, masakra jakaś - kazała kawkę strzelić i PRZESZŁO - może też spróbuj?
Ewka, witamy!
Żgutek, gratuluję synka. No i najważniejsze, ze wszystko ok :)

Żgutek też staram się nie jeść ale czasem to jest silniejsze :) a że smaki szybko mi się zmieniają to nie opłaca mi się gotować na siebie samej :)

Bachuta, gratuluję udanej wizyty:-)

Sama chłopca wychowałam, ale czy to łatwiej? Może, nie wiem, nie mam porównania. Ale mój synek, to on mamusi nie jest absolutnie... Synek tatusia zdecydowanie... Dlatego chciałabym córeczkę, żeby mieć dziecko trochę też dla siebie:-)

dziewczyny ja też uwielbiam zupki chińskie...ale mam zakaz kupowania ich ..tym bardziej jedzenia!!!może i przed mężem bym się uchowała,ale młody to by mi nie darował!!!

ja nie miałam w żadnej ciąży robionego ani 3D ani 4D...parcia na nie jakoś nie mam,ale ciekawa jestem jak dzidzia wygląda na takim usg....
właśnie dzisiaj weszłam w drugi trymestr...hurra jak to zleciało!!!

podusia ok...trochę jeszcze jestem w szoku,że taki boa ze mną leży,ale prawie cała noc przespałam na lewym boku!!!

Żgutek, gratulacje! Czyli jednak będzie Wojtuś :)

Bachuta świetnie ze Dzidzia zdrowa :) chyba najgrzeczniejsza na forum :)

Ewa, witaj! :)

reklama
Żgutek gratulacje synusia :) :) !!!! I super ze wszystko dobrze
Bachuta gratulacje udanej wizyty!!! I oby maluszek byl grzeczniutki i po porodzie. A wiecie juz jaka plec????
Ja ogladam mecz leze i nagle w dole brzucha czuje taka twardawa kuleczke glaskam glaskam a ona mi znikla wiec to chyba moj dzidz szalec zaczyna ;)

Do góry