reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

A ja cały czas osłabiona ,cały czas sikam i odczuwam bóle takie jak @.. Codziennie mnie boli tam na dole ale tylko chwile i lekko . Czy któraś tak ma ? Czy to jest normalne ?

reklama
cześć:tak:
Witam się z rana wstałam wcześnie póki upału nie ma żeby dokończyć pracę:tak:
Zawsze o tej porze piłam kawę ale ze względu na ciąże ją odstawiłam choć na 1 trymestr..
Charlie 20 to normalne macica powoli zaczyna się powiększać zarodek się zagnieżdża
hormony idą w górę i to są skutki. Możesz łykać nospę ekstra łagodzi objawy i zmniejsza
skurcze macicy, jak możesz to nie uciskaj dołu brzucha i będzie lepiej:tak:
Dziś zaczęłam 6 tydzień:laugh2:

witajcie:-D:-D:-D:-D:-D może wyda wam się to dziwne,śmieszne albo co i tam,ale jak ja bym miała mdłości..wymioty itp...to byłabym spokojniejsza!!!!ja mam tylko lekkie kłucia w żołądku no i może lekko zmęczona jestem...po za tym nic...zero..null:crazy::crazy: i to mnie niepokoi!!!!

ale miałam wczoraj apetyt..najpierw na flaki,których nie lubię i się brzydzę(a wczoraj żdżarłabym cały gar)a potem na rybę...i ta mi smakowała

jeszcze tylko 3 dni do pracy i urlop!!!!a potem jak dobrze pójdzie i wszystko będzie ok...to na L4

siostrze już powiedziałam o ciąży...ucieszyła się i to bardzo...a rodzicom to nie wiem kiedy!!!!nie żebym się bała..no bo i czego,ale tak jakoś wyszło!!!dla mamy to jeszcze wczesna ciąża więc niema się czym cieszyć,bo to różnie bywa!!!

Witam sie z rana :) mi tez brzuch wywalilo wlasnie nie wiem o co chodzi a niemobzeram sie ani nic...a z tymi mamami to dajcie spokoj..u mnie tez jest moment nie za ciekawy kasy nie mamy nawet odlozonej ani nic dopiero dwa miesiace tu jestesmy no ale co zrobic..wychowanie dziecka nie kosztuje milionow a takie gadanie nic nam nie pomaga...ehh wstrzymam sie z tym do usg. Heven ja tez zero objawow nie martw sie powinnysmy sie tylio cieszyc :)

mi w poprzedniej ciązy brzuch wywaliło tak,że od 11 t.c musiałam chodzić w spodniach ciążowych!!!teraz mam lekko wywalony!!!
no i może mam lekkie zaparcia

Ja mam takie pytanie . Od zawsze mmylam pasta wybielajaca colgate zeby i teraZ tez aż dzisiaj prZesZlo mi przez myśl czy w ciazy mozna myć zeby taka pasta ? OdpowiedZcie bo mocno sie przejmuje . Jeżeli myłam tym zęby to mogło sie coś stać dZiecku ?

Ostatnia edycja:
Wedlug mnie mozna. W kazdej pascie jest fluor, a w tej wybielajacej pewnie troche wody utlenionej dodaja i tyle.Jakbys ja jadla to co innego, ale przypuszczam, ze tego nie robisz :)

reklama
No nie ,ale czasem sie niedokładnie wypłuka i połknie troszkę ze ślina czy coś ? To tez raczej by nie zaszkodziło ?

Do góry