reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

jejku dziewczyny jak Wam zazdroszczę :-):-) sama jestem z marca (dzień po Dniu Kobiet) i bardzo chciałam urodzić przed marcem 2015 - kończę wtedy 30 lat i tak bardzo chciałam zdążyć :-:)-:)-( niestety, ehhh :-:)-:)-(
życzę Wam wszystkiego najlepszego :tak::tak::tak: dużo zdrówka :tak::tak:

reklama
Dzieki dziewczyny. Ide sama bo bede robic w miescie gdzie pracuje a maz musi odebrav Adasia. Troszke kiszka ale bede dzielna. Mam nadzieje zobaczyć bijace serduszko i wtedy bede oficjalnie w ciazy. Tak sobie to wymyslilam. ;)

Dzieki dziewczyny. Ide sama bo bede robic w miescie gdzie pracuje a maz musi odebrav Adasia. Troszke kiszka ale bede dzielna. Mam nadzieje zobaczyć bijace serduszko i wtedy bede oficjalnie w ciazy. Tak sobie to wymyslilam. ;)

ja podobnie, jutro pierwsza oficjalna wizyta i mam nadzieję usg..chyba ze nie będzie miała aparatu to pewnie zejdzie się do następnego tygodnia.. stresik jest..

powodzenia!

Sealpup pomyliłam Cie z KasikP:)) sorki! tobie chciałam napisać, ze trzymam kciuki za wizyte! &&&&& echhhh.... Jakaś pomrocznosc jasna mnie ogarnia:)

Cześć Marcóweczki, jako kolejna marcówka dołączam się do dyskusji. Mój termin to 5 marca ;) To będzie mój debiut w nowej roli, ale radość oczywiście wygrywa z obawami ;)

Cześć dziewczyny ;)
Ja miałam wczoraj wizytę. Termin porodu według okresu 8.03, a według usg 10.03, widziałam kropka i migające serduszko. Kropek jest już niczego sobie bo ma 3.5 mm ;) Następna wizyta 31.07. Nie mogę się już jej doczekać. Lekarz wykrył też jakiegoś mięśniaka, ale na całe szczęście jest daleko od fasolinki i na razie nie ma się o co martwić, ale trzeba obserwować. Powiedział, że najwyżej po ciąży jak się nie wchłonie, to będzie trzeba wyciąć. Dla mnie to na razie odległy temat, więc się nie martwię.
Jeśli chodzi o podnoszenie, to zdarza mi się synka brać na ręce. Staram się nie, choć czasem ciężko jest mu to wytłumaczyć. Może z czasem przywyknie do tego.

dziękuje dziewczynki ;-)
kradz witaj ja też będe debiutować w marcu..trochę się boję..
Powiedzieliśmy juz tescią babci i siostrze męża jutro powiemy moim rodzicom..i tego się boje najbardziej reakcji mojej mamy..
bo ciągle powtarza że nie jest gotowa być babcią..

reklama
KasikP moja tez nie byla ale ostatecznie to nie do niej nalezy ten wybór. Ja tez zwlekalam z powiedzeniem mojej i reakcja byla oczywiście jak wy sobie dacie rade. Normalnie. Takze pamiętaj ze to życie twoje i twojego partnera. ;)

Do góry