reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Natalia, wszystkiego najlepszego ;-) Łeee Wiągy.... to nie Bory Tucholskie, a już myślałam,że tu do mnie jedziesz, bo ja w samym centrum Borów mieszkam. A to jeszcze spory kawałek :cool:

Dostałam wzdęcia i rozwolnienia, umrę zaraz!! A za godzinę jedziemy do szwagierki i trzeba włosy zrobić itd. Ehhh

Miłego dnia kobity :-)

reklama
Hej :) mnie tez zaczyna chorobsko dopadac. Duzo zdrowka dla was tez I Tobie Natalia udanej rocznicy!!! My na razie zostaniemy przy 1 malenstwie :) ale kto wie czy pozniej drugie. Zobaczymy jak to bedzie ;)

Dziękuję za wszystkie miłe słowa. :)

Ewa, a byłam przekonana, że to gdzieś blisko. W każdym razie wygląda na to, że i tak do Ciebie mam najbliżej. :p

heven,
wyślij mi trochę tej ogórkowej, uwielbiam! :)

kartagina,
i tak lepsze to niż mój absolutny brak apetytu... Babcia Adama mi dziś powiedziała, że schudłam. :p

Cześć!

Zgutek ano pracuje sporo, wiec nigdy nie jestem w stanie Was doczytać. Ale miło, ze ktos jeszcze o mnie pamięta:))

pisalyscie o zjeździe na Mazurach. Pomysł super, ale nie dla mnie. Raz byłam, jechałam 9 h autem z małą przerwa i powiedziałam, ze nigdy wiecej. A szkoda, bo ślicznie tam było, mozna odpoczac w zieleni. Hehe... Na wakacje na Fuertawenture zajadę w 6 h razem z czasem spędzonym na lotnisku. Juz sie nie moge doczekać,bo lecimy 22-ego. Ale bedzie laba. I znowu Was nie doczytam.... Potem znów intensywna praca. Planuje na l4 iść od 1 listopada. A Wy ile planujecie pracować?

Zycze ze wszystkim milej niedzieli.

Natalia pisałaś że twoja przeszłość wiąże się z trochę większą wagą, to po co chudniesz dalej???? WYSTARCZY!!!! a jak masz jakiś złoty środek to zapodaj, chętnie wypróbuję po porodzie bo ciągłe przybieranie po tych ciążach to jakaś moja trauma...

Uff doczytałam Was, ponad 20 stron, zajęło mi 1,5 godziny:tak:
Natalia przyjemnego spędzenia rocznicy, korzystajcie bo to ostatnia rocznica tylko we dwoje :-)
Co do ilości dzieci to ja zawsze chciałam mieć dwójkę, choć nas było 3, moje obie siostry mają po 3 i brat M też ma 3 :-D
Patrycja narobiłaś mi ochotę na pizzę :-D
Miłego dnia :-)

reklama
Anulka hehe wlasnie plany planami a tak naprawde nie wiadomo co bedzie :)

Agawa ja planuje do 8 miesiaca. Nie moge isc na zwolnienie :(

Do góry