reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Sealpup mój M jest właśnie jedynakiem i właśnie dlatego ma takie poglądy jak Ty i zgadzam się z nimi, czasem tylko powiem patrząc na moją rodzinę czasem warto mieć rodzeństwo.
Rzeczywiście kwestia indywidualna człowieka czy lepiej w pojedynkę czy w gromadce.
Uciekam do moich prac domowych buziaki

reklama
Witam Marcóweczki :) ale sobie dziś pospałam :) aż szkoda dnia bo za oknem całkiem ładna pogoda :)
sealpup mam takie same podejście - wolę mieć jedno dziecko ale nie musieć się martwić o jego przyszłość, że na coś nas nie stać
itp, aczkolwiek mój mężczyzna ostatnio stwierdził, że chce mieć parkę i machniemy sobie jedno po drugim :)
Miłego słonecznego dnia dziewczynki :)

Dziewczyny ale się temat rzucił:) ile nas jest tyle opinii będzie. Fajnie!
to chyba trochę życie niesie. pewnie jakbym miała jedno, mówiłabym też że mi dobrze a posiadanie trójki zabrania mi mówić że jest mi źle bo jak by to wyglądało?? nie znam matki która ma trójeczkę i mówi że to masakra, ale znam takie które mówią - więcej absolutnie nie:) teraźniejszej ciąży w przeciwieństwie do ostatniej zupełnie nie planowaliśmy. wszystkie znaki wskazywały że absolutnie nie mogę być w ciąży...a jednak.na NIE było jedynie to głupie leżenie... chciałam 4 ale może za parę lat... a teraz ryczałam miesiąc bo nie mogłam się z tym pogodzić...teraz już nawet się cieszę i czekam z niecierpliwością

także róbmy tak, żeby było nam dobrze, a nie tak, jak chcieliby tego od nas inni! teksty mam i teściowych po ślubie typu: a czemu jeszcze nie ma wnuków dla mnie osobiście są jakąś masakrą!!! życzę wszystkim tutaj szczęścia, nie ważne ile mają, będą mieć i ile chcą mieć dzieci:)

Natalia niestety na malinki muszę poczekać do 14 aż moi wrócą bo stoją sobie w garażu.. na szczęście znalazłam sok z kwiatów bzu- robiłam w tym roku, podobno też super działają:)
podobno można hascoSept i wszystko co daję Marcie. kataru na szczęście jeszcze nie mam ale to pewnie kwestia czasu... rety jak tu się leczyć w ciąży??
w zeszłej gardło bolało mnie 2 miesiące i dopiero potem dowiedziałam się że miałam nieleczoną anginę!!!!

mam dziś jakiś spust na żarcie, rzuciłam się na drożdżówkę i zrobiłam mleko z miodem, zobaczymy.

Kartagina ja tez dzis bardzo zarloczna jestem bo zjadlam podwójne śniadanie. Wczorajsze dwie kabapki z pomidorkiem I cebulka nie spotkaly sie z uznaniem przynajmniej jesli chodzi o ilość. Od 4 bolal mnie brzuch z glodu. :)

Jeszcze nie ma południa a tu taki ruch :) nie ma co dziewczyny,tu się nie da nudzić. Ja już po małym spacerze, właśnie wstawiłam drugie pranie i trochę ćwicze na piłce- powiem w ze na pewno nie będzie leżeć w kącie bo to jest rewelacja, można tv oglądać albo z wami popisać i samo się ćwiczy :D

Co do ilości dzieci tp wiem ze chce mieć na pewno dwójkę, ale życie pisze swoje scenariusze. Mam siostrę i wcale się z nią dobrze nie dogaduje mimo ze jest między nami różnica 2 lat czyli teoretycznie idealna żeby się razem bawić itd.

Życzę zdrowia wszystkim przeziebionym! :)

Natalia, wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy :)

Ana89 ja do Poznania ma niecałe 40 km...tylko tak z tym królikiem mi nie po drodze,ale myślę,że jakoś byśmy sobie poradziły!!!

mój mąż ma służbę od 10 do 22 więc dzisiaj trochę kulinarnego luzu...ogórkowa od wczoraj i troszkę gulaszowej
muszę sobie jakoś zaplanować dzisiejszy dzień

reklama
Sealpup ja to chyba z nudów a nie z głodu!! staram się zajadać owocami a nie słodyczami, z resztą na czekoladę jakoś wyjątkowo nie mam fazy w tej ciąży. albo zwyczajnie wypycham wnętrze płynami żeby nie żreć ale czasem sie nie daje....

Do góry