reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Witajcie Marcóweczki :-)

Widziałyście jaką Lutówki zrobiły sobie fajną listę? Może miałaby któraś z Was troszke czasu na zrobienie czegoś podobnego?
Ja będę miała dopiero w przyszłym tygodniu, teraz niestety ciężko wyłapać wolną chwilę :baffled:

Hej dziewczyny :-)
rurka musisz teraz uwazac na siebie,mi tez sie zdarza ze podnosze synka ale staram sie jak najmniej to robic co by nie zaszkodzilo fasolce.
rampampam oszczedzaj sie ile mozesz i oby to krwawienie sie juz nie powtorzylo,super ze zobaczylas juz serduszko,gratulacje ;-)
Ja krwawilam przy pierszej fasolce w 8-9tc najpierw lekko i zrobili mi usg niby wszystko bylo ok ale fasol byl mlodszy niz powinien a po tygodniu dostalam silnego krwotoku i fasolka stracilam.Oszedzajcie sie dziewczyny i miejcie kazde krwawienie nawet najmniejsze pod kontrola.
Witam nowe mamusie ;-)
A dla chorowitkow duzo zdroweczka,kurujcie sie,teraz w PL sa juz leki dla kobiet w ciazy na bazie ziol i sa dobre pamietam ze pilam *spam* i polecam bo jest dobry.

Krwawienie może też być ponoć spowodowane niedomoga hormonalną, ja niedawno robiłam badania na progesteron i biorę go również w tabletkach. Rampampam dobrze że dostalaś duphaston, będzie dobrze musi być. Głupio to zabrzmi Ale z poprzednich moich forumowych ciąż zauważyłam- choć to jest na pewno przypadek i nie ma medycznego potwierdzenia:p- że najwięcej dziewczyn odpada które mało udzielają się na forum. Wiem że to głupie ale na moich dwóch topikach nie odpadła żadna dziewczyna którą dobrze kojarzyłam. Może to takie fatum bb?:-/

uważajcie na sibie dziewczyny z tymi krwawieniami...

nadal sie czuje kiepsko ale chyba lepiej niz wczoraj.... a ty jak rilla 1?

Wizyte mam na 31 lipca....juz sie stresuje...

Ostatnia edycja:
Widze ze coraz wiecej dziewczyn chce aby ktos zrobił tabelkę ale trudno znalezc chwilke czasu.... wiec mam pomysl żeby zrobić osobny temat tam każda napisze swój nick i dane które będzie chciała aby były uwzględnione w tabelce mysle ze bedzie łatwiej potem komus spisac wszystkich dane i stworzyc jedną tabele bo mi osobiscie ciezko jeszcze zapamietac kto jest kim i w którym tyg;) (moze to przez chorobę:confused:) mysle ze bedzie wtedy łatwiej, co wy na toooo????:rofl2:

Rurka wszystkie kojarzę:-) dobra dziewczyny to stwarzamy wątek oddzielny gdzie każda w odpowiedzi pisze imię, wiek, stan inwentarza i termin porodu. Widziałam tak na innych forach i to całkiem fajnie wygląda. Potem stworzymy jedną spójną listę i wykasujemy ten wątek żeby nie zaśmiecać

reklama
ok.. ja proponuję jeszcze podać pochodzenie :-):-).. oczywiście każdy podaje takie dane jakie chce podać.. nic na siłe...;-) ale moze akurat odnajdą się jakieś mamuśki z mniejszych miejscowości...

Do góry