reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Witam nowe mamuski ;-) ale dzis mam nawal roboty w pracy ani chwili zeby zajrzec na forum...a wy dziewczyny uwazajcie na siebie z tym dzwiganiem maluchow! Ja jestem Ania 22 lata(w piatek 23:-)) mieszkam w Holandii a tak to jestem z okolic Koszalina. W Holandii mieszkam w Enschede. 5 tydzien ciazy

U mnie 1 ucho wyleczone, 2 w trakcie. Jestem w 5tygodniu4dniu ciazy , jak pisze na tablecie to nie mam suwaczkow, przynajmniej ja ich nie widzę:( ja z leków to biorę jeszcze acard i duphaston.

Cześć dziewczynki ja od rana pracuję;-)
Chce wszystko po zamykać mieć święty spokój i zająć się sobą,
Do jutra powinnam skończyć:tak:
Przesyłam fotke mojej kropki, hehe to nawet nie kropka takie to maleńkie:tak:
kobitka kuruj się
rilla &&&&&& żebyś się kochana wyleczyła
sealpup wszystko będzie dobrze !!!! &&&&& za usg czekamy na fotkę:-)
z@t już się wpisałam;-) widzę że wszystkie macie jakiś przychówek tylko ja taka bezdzietna :tak: i troche przerażona jak to bedzie:szok:..
CAM07398.jpg

Załączniki

• CAM07398.jpg
    CAM07398.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Haha co za duren ze mnie nie tu sie wpisalam:laugh2: sealpup czekamy na wiesci!! Rilla kuruj sie !!KasikP to tez bedzie moje pierwsze malenstwo zobaczymy jak to bedzie. Kropeczka cudenko!!. Dzis pracy uzywalam maszyny do usg mialam ochote sobie zrobic ale pewnie nic by nie bylo widac no i wygladalabym jak czubek:-)

dzień dobry, zatem i ja się dopiszę.. Mam na imię Magda, 32 lata, w domu już 3 letniego Tymcia. O kolejnego malucha staraliśmy się 8 miesięcy i udało się! Termin wg. OM 7 marzec

reklama
Cześć Dziewczyny, zrobiłam kolorowa liste ze wszystkich danych. Jesli sie Wam nie spodoba, to zróbcie inną, to propozycja.

Sealpup nie martw sie, nie wszyscy mają juz dzieci, nie będziesz jedyna. Mnie pewnie w szpitalu nazwą " starą pierwiastką" - tak słyszałam ze sie mówi na kobity w moim wieku bezdzietne:))

Do góry