reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
z@t, ja wtedy chodzilam do takie prawie że PRL-owskiej państwowej przychodni. lekarz nawet usg nie zrobił, tylko po ręcznym badaniu powiedział, że jest w porządku. wiec o przyczynach nic nie wiem.
w drugiej ciązy miałam plamienia/upławy czekoladowe. i niestety okazały sie groźniejsze w skutkach...

witam nowe mamusie!!!!!miałam dzisiaj lekkie mdłości....przeżyłam!!!!
a wy dziewczynki jak się czujecie?????lenia mam cholernego a tu do pracy na popołudniówkę trzeba iść:no::no:

z@t nasze gwiazy są w podobnym wieku ja 18 marca rodziłam Zuz a ty?? Bo widze ze ze 3 tyg różnicy tylko...

Ale mi dałyscie do myslenia z tymi krwiakami!!!!!!!!:szok: W poprzedniej ciąży tez ją nosiłam ... hmmm tzn jak była chora a poza tym wkładałam do fotelika samochodowego... i nic sie nie dzialo...
No ale teraz zdecydowanie czuję każde dźwignięcie!! Na szczęście moja jest bardzo samodzielna już sama wsiada i wysiada z samochodu a dźwignęłam ją dzisiaj trochę z głupoty własnej żeby jej nie obudzić... a mogłam chłopa poprosić...no nic koniec dzwigania!!!!

Co do cukrzycy to nie pomoge, bo nie miałam ale chyba ok 20tc lekarz zleca krzywą... o ile dobrze pamiętam...jakoś specjalnie nie zwracałam na to uwagi nigdy.. wiem tylko że przy odpowiedniej diecie (bardzo męczącej jednak) ale dziewczyny rodziły bez problemów większych.. więc powodzenia!:-)

heven ja tez mialam i dlatego pytam, czy bedziemy jakos wczesniej miec to badanie czy normalnie po 20 tyg? i ciekawa jestem czy diete trzba wczesniej tez stosowac, bo z tego co wiem to niekoniecznie teraz tez musimy miec cukrzyce ale jest duze prawdopodobientwo

rampampam ja w pierwszej ciąży cukrzycy nie miałam dopiero w drugiej!!!!faktycznie nie musi być tak ,że teraz też ona będzie!!!!a wcześniej tego badania chyba nie będzie tak jak normalnie!!!!ja dietę zacznę po wczasach...dlatego żeby dmuchać na zimne po drugie do najchudszych nie należę więc dieta się przyda....a potem przy karmieniu nie będę miała problemu z menu

U mnie na razie brak krwawień, ale przekonalam się po ostatniej ciąży ze to wcale nie oznacza ze jest dobrze, niestety. Ja również miałam cukrzycę w ciąży z synkiem i teraz podobno mam mieć wcześniej badanie ale jeszcze nic nie wiem. Na razie czekam na USG. Och...

reklama
Cześć Dziewczynki!

Rampampam uważaj na siebie, krwawienia miej pod kontrola lekarza. &&&&&&

Rurka gratuluje 5 tygodnia na suwaczku. Tez nie dźwigaj, teraz musisz dbać o trzy osoby, a nie o jedną.

Ja nic o cukrzycy nie wiem, bo to moja pierwsza ciaza. Natomiast zmierzylam sobie wczoraj ciśnienie wieczorem - mam 102/62 bardzo ńiskie, musze sie wybrac do lekarza z tym, bo licho nie śpi.

Mnie tez sie nie chce pracować wcale! I do tego długa droga przede mną do domku. Ale dzisiaj wieczorem utulę mojego kocurka, wiec humor mi sie zdecydowanie poprawi. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej.

Do góry