reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

hej potrzebuję porady, od wczoraj mam uczucie parcia na szyjkę macicy i całe podbrzusze oraz uczucie ciągnięcia w dół jakby od pachwin na boki. Nasila sie znacznie podczas chodzenia i stania. Wiecie to moja trzecia ciąża nie panikuję bez powodu, jeśli choodzi o pobolewania brzucha, ale teraz czuję jakby cos było nie tak.. wizyta w poniedziałek.. miała tak kiedyś któraś z was?? może w poprzednich ciążach?? pliss odpiszcie coś bo trochę się martwię.

reklama
rurka Ja tez tak nie mialam ale jesli bedziesz sie tym martwic i nie bedzie to ustepowalo to moze pojedz na pogotowie zebys sie upewnila ze wsio jest ok bo do poniedzialku w sumie jest jeszcze troche.

Rurka ja tak nie mam. Jeśli masz możliwość to idź do lekarza skonsultować. Jestem pewna że wszystko z Tobą i maluchem dobrze ale będziesz spać spokojnie :)

Ja mam różne ciagniecia i klucia... Moja ginka twierdzi że na tym etapie martwić powinny tylko krwawienia... I tego sue trzymam :-)

Rurka ja czasem mam ból w pachwinach jak za dużo popracuję, potem jak się położę i odpocznę to przechodzi.
Patrycjo, sprawdzałam przed chwilą i nadal nie mam uprawnień i tak mnie olśniło aby sprawdzić listę marcóweczek i na liście jest napisane z odstępem między wyrazem a cyframi może to jest powód jeśli nicki wpisują ręcznie, mój jest bez spacji.
Ale u nas dziś piękna pogoda byliśmy na owocowych lodach, na placu zabaw, hulajnogą pojeździliśmy po prostu super:-).

Udało mi się dziś wybrać do rosmana , mam z topły i ziaji specyfiki, ładnie pachną.
W końcu poinformowaliśmy córę o rodzeństwie, trochę w szoku, lekko speszona, a potem co chwilę się przytula i głaskała brzuszek:-).
Dziadek się spytał czy będzie się dzielić zabawkami, a ona dziadek przecież ono najpierw tylko leży i śpi.
I tekst mamo musimy kupić butelkę, kołdrę, poduszkę i łóżeczko bo przecież nie mamy.

Rurka, niestety nie pomogę.
Sunajka super ze taka reakcja :)

Ją się wyrobilam zę sprzątaniem. Mąż dojechał i pomógł uff :)

reklama
Sunajka pierwszy raz faktycznie Twoja nazwa została skopiowana i dlatego od razu nie włączono Ci uprawnień, ale już dwukrotnie pisałam i podawałam poprawnie Twój login. Niestety nie dostałam odpowiedzi. Napisz proszę prywatną wiadomość do Aminki - aniaslu i poproś jeszcze raz o włączenie dostępu. Możesz powołać się na moje wiadomości do niej. Może tak uda nam się szybciej włączyć Ci dostęp.

Do góry