reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Cześć Dziewczyny! :)
Ja jak zwykle nadaję znad śniadania. :p Rogala kupię sobie pod koniec miesiąca, na razie daję radę po obudowaniu się poduszkami. I jest mi wygodnie. :p
Heven, masz porządnego kopniaka ode mnie, wszystko będzie w porządku! :)
Też muszę trochę ogarnąć dom, zapodziałam gdzieś klucze. Jak zwykle. :p
Miłego dnia! :)

reklama
Witam :) tez próbuję ogarnac chałupe bo chlopaki poszli na kungfu. Dzis główne zadanie to szafa moja i Adasia bo mąż ma w miarę ale ja i Adaś trochę powyrastalismy ze swoich ciuchow. :)

Zamiwilam sobie sokowirowke bo tak mi sie chce soku z marchewki ze szok!

Dzieki dziewczyny za kopy :-) staram sie myśleć pozytywnie, ale do 16.08 jeszcze tyyyyyyyyle czasu. No i martwią mnie te nie schowane jelitka na ostatnim usg, ponoć wtedy to było jeszcze normalne ale wiecie jak to jest z martwieniem sie..
Xenian, jak lekarz zapisał to bierz, przecież wie co robi. Ja staram sie ufać lekarzowi bo inaczej to już w ogóle można zwariowac. miłego dnia wszystkim!!!!

Dzień dobry dziewczyny!
My dzisiaj od rana na grzybki i teraz się susza a świeże borowiki idą na sos do dzisiejszego obiadu :)
Ja mam tego prostego rogala i też mi się super śpi... nie wiem ale wydaje mi się że po ciąży nie odstawie go na półkę :)
Xenian bierz leki jeśli lekarz każe. Gdy nie jesteś pewna to idź na konsultację do innego, ale posłuchaj co mówią bo na pewno znają się lepiej niż my ;)
Miłego dnia wam życzę. Idę kończyć obiad :)

A ja umieram na kręgosłup na sofie ale pol szafy odwalilam. Poza tym dostalam kopniaka albo bylo jakies salto bo poczulam gwaltowny ruch jak sie pochylilam.

Canesten jest bardzo skuteczny na infekcje grzybicze, a ja mam bakteryjną i dlatego dostałam antybiotyk. Mam nadzieję, że mi bardzo jelit nie rozreguluje. Tu nie dają nic osłonowego;/

reklama
Xenian koniecznie kup sobie probiotyk dopochwowy i stosuj razem z antybiotykiem i nawet dluzej. ja tez zawsze na antybiotyki reaguje infekcja tam na dole. jedynie "laktovaginal " mnie ratuje. w szwecji tez nie przepsiuje oslonowych. dbam o to sama.

Do góry