reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Rurko, dobrze, ze lepiej się czujesz :) jakoś się niepokoiłam. Koniecznie dopytaj o to wszytko lekarza i daj znam znać - będziemy się pocieszać, gdy któraś będzie miała podobne objawy :)

Dziewczyny, a co to znaczy twardniejący brzuszek? Bo ja to przeczytałam i oczywiście wydaje mi się, że mam twardy jakiś, zwłaszcza jak stoję, ale nie wiem czy to nie po prostu napięte mięśnie... Innych objawów nie mam, więc pewnie sobie wkręcam, ale napiszcie jakie to odczucie...

reklama
Ja tez sie witam z opoznieniem ;) zrobilsm dzis na sniadanie syrniki-placuszki z twarogu pyszne :)

Rurka dobrze ze jest lepuej :) milego dnia

dzień dobry!!!!!my już po imprezie..było fajnie..żarcia ful..przeszkadzało mi tylko wszystko co było i pachniało grilem..nawet sam dym z grila!!!!żarcia zostało więc pewnie zadzwonię po kogoś bo sami tego nie przerobimy!!!

Ana89 ja też mam późne objawy..codzień gorsze!!!

Patrycja dasz mi jeszce raz link do twojej podusi....ja myślałam o takiej i teraz sama już nie wiemhttp://allegro.pl/wielofunkcyjna-poduszka-do-karmienia-rogal170-3w1-i4570005038.html

a ta w kształcie litry C jaką ma długość???

Micela poproszę przepis :) ja mam niechęć do nabiału, jedynie serek homo wchodzi w grę, a wiem że musimy jeść dużo nabiału... te placuszki brzmią fajnie ;)

Dzień dobry dziewczyny!
Śniło mi się, że na usg wyszła dziewczynka. :p Poza tym już jak zwykle - łaskotki w brzuszku na dzień dobry, bez innych objawów, rośniemy sobie ładnie.
Życzę miłego dnia! :)

Ana daje kostke twarogu 1 jajko 2 kopiaste lyzki maki 2-4lyzki cukru ja dodaje troche waniliowego :) mozesz dac rodzynki. Kostke twarogu rozdrabniam widelcem dodaje wszystko I mam luzna mase. Bioee zwilzona woda lyzke I formuje placuszki reka troche lyzka I obtaczam z dwoch stron w mace. Smaze na rumiano :) ksztalt robie jak na racuchy. Dobre sa wg mnie ze smiwtana I dzemem lub powidlami ;)

Hej dziewczyny.
mam jakiś kiepski dzień nastrojowo...
Właśnie w samotności usiadłam na tarasie i wyłuskałam całą michę orzechów laskowych, bo spadają już z leszczyny.
Pojadę do siostry na kawę. Może jak wyskoczę z domu to mi przejdzie...
Wczoraj zasyciłam się karkóweczką do tego grzybki marynowane. Ależ było dobre:-)
Coś się chmurzy u mnie...

reklama
Anulka, nie smutaj. :* a włoskie orzechy może masz? chciałam się dowiedzieć, czy powoli już pękają. :p

Patrycja, coś czuję, że to będzie mój prezent na rocznicę ślubu. Silikon nie jest za twardy?

Do góry