reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Babeczka powiedziała że bakteriami mam się nie przejmować bo tylko w laboratorium zrobili by poprawną próbkę. Białka ani krwi nie ma więc to najważniejsze. Miałam cytologie dzisiaj więc nie widziałam dzidzi... :( jutro zobaczę. Babka powiedziała że dwa dni pod rząd nie będziemy robić usg. Ale przy cytologii mówiła że dzidzia ładnie rośnie. Więc żeby ją lub jego zobaczyć to muszę czekać do jutra :) trzymam kciuki za Wasze wizyty anulka i Kobita :)

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Ja czekam do poniedziałku...

Co do bakterii w moczu - i mi wyszło ich ostatnio za dużo, powtarzałam badanie, w poniedziałek będę znała wyniki. Na szczęście nic nie boli, nie piecze ani nie swędzi :)

Odnośnie awokado - o wersji na słodko nie słyszałam, choć wydaje się być smaczna ;) Ja zwykle blenderuję, dodaję duuużo soku z cytryny, soli i pieprzu - jem na tostach :) Aż się zachciało... Apetytu brak, na nic konkretnego nie mam smaka, rano mdłości...

Pozdrawiam ze słonecznych Mazur - szkoda tylko, że słyszę już żurawie w kluczach...

Co do wyników moczu to pierwszy wynik miałam podobnie jak wy zły powtórzyłam po dwóch dniach i okazało się, że wszystko dobrze :) źle pobrałam mocz za 1 razem.

Cześć dziewczyny.

Ja już od rana jeździłam z babcią od przychodni do szpitala. Miała skierowanie na badanie krwi. W przychodni serwer nie działał,w szpitalu przyjmowali tylko płatne badania to pojechałyśmy z powrotem do przychodni. Pracowity poranek.

Odebrałam wyniki badań teraz tylko czekać do jutra na wizytę u ginekologa.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Przed chwilą zaszalałam i zrobiłam sobie kanapki. Z masłem,filetem z indyka i wędlinę posmarowałam serkiem almette chrzanowym :p Bardzo dobre wyszło :-)

Hej dziewczyny udanych wizyt.
Ja wczoraj bylam na badaniu krwi i moczu mocz zas zly dostalam skierowanie na posiew moczu.
Wczoraj byli zebranie w przedszkolu ostatni rok ;) wsadzili mnie do trójki klasowej,ale oplaty masakryczne najlepiej 3 wyplata by się przy dala.
U mnie z energia juz lepiej. Juz w dzień mi się tak spać nie chce.
Ja uzywam balsamu do ciala Oillan i sobie chwale brzuch rośnie ale nic więcej nie chcianego ;)

Patrycja, mi też powiedziała że źle pobralam próbkę. Więc się uspokoiłam. Jutro usg z przeziernoscią i też znowu się stresuję... ale wierzę że będzie ok i tylko lekarz to potwierdzi. Dzisiaj na cytologii powiedziała mi babka że wszystko ok i bobas rośnie. To najważniejsza wiadomość na dziś dla mnie ;) dajcie znać dziewczyny jak wasze dzisiejsze wizyty. Trzymałam kciuki za was!
Kasik współczuję samopoczucia...
Iman służba zdrowia przeraża mnie za każdym razem gdy się pojawiam...

reklama
Hej dziewczyny ;-)
Trzymam kciuki za wasze wizyty dzisiejsze i w nastepnych dniach tez,malo pisze ale staram sie was podczytywac dziewczyny niestety moj synus wchodzi w bunt 3 latka :eek::confused2: doslownie mozna zwariowac jest czasem tak niegrzeczny ze opadaja mi rece do wszystkiego trzeba go prosic po 100 razy a jak on cos chce to wymusza wrzaskiem,piskiem i musi byc juz,teraz no normalnie az glowa boli czasem :sorry: na kompa nie ma szans usiasc a na widok telefonu juz wrzeszczy bo on chce wiec odcina mnie od swiata.
Pozdrowionka dla wszystkich brzuchatek ;-)

Do góry