reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ja dzis juz zapisze sie na polowkowe ale rzeczywiscie ten czas leci....oby dzis bylo wszystko dobrze...milego dnia kochane!zero wizyt w porcelanie i dobrego humoru!

Elzbietka dokladnie :) leci czas naprawde zanim sie nie obejrzymy a beda swieta a potem czekanie na rozpakowanie ;) nie martw sie do mnie tez ;)

Kobita nawzajem!!

Witam kobitki :)
Leżę sobie rano w łóżku i rozmyślam, bo zasnąć już się nie dało... No i wydedukowałam.
Pamiętacie, jak się w czwartek źle czułam i gorączke miałam? Otóż to ja właśnie byłam pierwsza chora na tą grypę żołądkową. Tylko co to za różnica jak i tak czy siak porcelane zaliczałam. I się nie skapnęłam. Na szczęście doczytałam, że to nie szkodzi dzidzi.
Mąż już dziś bateryjki naładowane i jest git :)

Trzymam kciuki za wizyty, tyle ich dzisiaj && :-)

A dla wszystkich na pyszny początek dnia drożdżówka z jeżynami. A ja zaraz się na grejpfruta rzucę :-p
10384213_1695715323987808_2493677334483082127_n.jpg

Załączniki

• 10384213_1695715323987808_2493677334483082127_n.jpg
    10384213_1695715323987808_2493677334483082127_n.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 23
Sie witam ja dZis ode do gin bo musze jesCE cutologie ogarnac o wstepnie poprosilam zeby na usg podhladnela czu wSzystko ok . Wiec mama nadzieje ze sie da namowic.
Co do boli mnie wlasnie cos zaczelo pokluwac w kroku i mam takie dziwne tez uczucie nawet ciezko opisac. ;)

Cześć dziewczyny. Właśnie czekam na wizytę. Odebrałam wyniki moczu i już jestem przestraszona bo bakterie wyszły mi na poziomie 1000 a norma jest do 500 :( martwię się że jakaś infekcja. Za chwilę wchodzę to się wszystkiego dowiem.
Kobita, anulka marcowa, trzymam kciuki za Wasze i swoją wizytę ;)
Kasik Powodzenia na cytologii

reklama
Ania mialam 1000 i pani dr powiedziala zeby powtorzyc mocz bo prawdopodobnie probka zanieczyszczona bo to za my wynik zeby cos sie dzialo. Ja jeszcze nie powtorzylam bo chora

Do góry